Nauja Reduced price!
Klasikinis, Gali Būti Sukami Nerūdijančio Plieno Baudos Juvelyrikos Prekės Ženklo Akrilo & Shell Lotyniška Abėcėle, Žiedai Vestuviniai Vestuvės Vestuvinis Žiedas

Klasikinis, Gali Būti Sukami Nerūdijančio Plieno Baudos Juvelyrikos Prekės Ženklo Akrilo & Shell Lotyniška Abėcėle, Žiedai Vestuviniai Vestuvės Vestuvinis Žiedas

€2.69

-49%

€5.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pekino universitete, maišelis "chanel", r signet žiedas, signet lenkijos žiedas vyrams, mielas juvelyriniai dirbiniai, van cleef kopijuoti papuošalai, papuošalai iš nerūdijančio plieno, akrilo žiedas, AMUMIU, yantra vestuvių žiedas.

Prekės aprašymas

Puošnus Žiedas Moterims, Naujas .Medžiaga:316L Nerūdijančio Plieno.JAV Dydis:6#, 7#, 8#, 9# Paviršiaus Plotis: 11 mm.Svoris:5g.Įpakavimas: OPP maišelius, vokus.Tinka objektas:Tinka Ir Moterims.

Informacija Vaizdai

Pristatymas

1. Mes nemokamas pristatymas visų mūsų daiktų, kad visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba Singapore Post / Kinija Paštu, siuntimo būdas priklausys nuo bendros sumos savo užsakymą:

2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.Spauskite čia norėdami daugiau sužinoti apie detales siunta

Grįžta

Jei mūsų prekes turite problemų,tokių kaip sugedęs,sugadintas ar klaidingų nuo jūsų užsakymo, grąžinimas leidžiama per 7 dienas nuo prekės gavimo dienos ir grąžinama prekė turi dar originalioje pakuotėje.Mes garantuojame visišką grąžinti pinigus per 30days.

Klausimų ir Atsiliepimų

Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome kalbėtis su manimi dabar arba siunčiami paštu mums.Mes atsakyti į visus mūsų Laiškus per 24 valandas ar mažiau.Prašome palikite mums 5 Žvaigždučių Teigiamų atsiliepimų ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū už jūsų laiką ir laukiu daryti verslą su jumis.

Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Drop Laivyba Papuošalai Priimame Lašas Laivybos, Nr. Prekės Ženklo Informacijos Paketą.
Elemento Tipas Žiedai
Didmeninė Papuošalai Kad $230, Nemokamai DHL/FEDEX Laivybos
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
sąlyga 100% Brand New
Prekės Pavadinimas BORASI
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga 316L Nerūdijančio Plieno
Lytis MOTERIS
Formos\modelis Laiškas
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Produkto Tipas Nauja Mada
Nustatymo Tipas Kanalo Nustatymas
Svoris 5g
Proga Papuošalai-Metį, Sužadėtuvių, Vestuvių,Dovana,Šaliai
Papuošalai Dovana Dovana Moterims, Merginos, Mergina, Žmona/ Dovana Vyrams Berniukai Draugu
Paviršiaus Plotis 11mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai