Nauja Reduced price!
Rocketek usb 3.0 HUB kortelių skaitytuvas 4K HDMI suderinamus/DP/VGA Gigabit Ethernet adapterį, SD/TF DocKing Station Paviršiaus Pro 4/5/6

Rocketek usb 3.0 HUB kortelių skaitytuvas 4K HDMI suderinamus/DP/VGA Gigabit Ethernet adapterį, SD/TF DocKing Station Paviršiaus Pro 4/5/6

€58.74

-35%

€90.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, ašgali hdmi splitter, usb prievadas, garso automobilį, "microsoft offic, audiotechnica, moterų, usb card reader, lydinio paviršiaus, dex stotis s9, asmeninių kompiuterių priedai.

"microsoft surface pro" 6 docking station paviršiaus pro 6 usb hub paviršiaus pro 6 pen paviršiaus pro dock for paviršiaus dock for surface pro 5 dokas pro 4 doko, sd kortelių skaitytuvas tf paviršiaus reikmenys paviršiaus, klaviatūrą, pelę ant odos paviršiaus HDMI suderinamus adapteris DP VGA coventer 4k

✅【Pramonės pirmaujančių technologijų】Specialios konstrukcijos "Microsoft Surface pro" 4/pro 5/pro6 įskaitant 3xUSB 3.0 prievadas, 1xUSB C Duomenys uoste, 1x1000Mb/s RJ45 Ethernet, 1xHDMI-suderinamas prievadas 4K/30Hz , 1xDP 4K/30Hz, 1xVGA 1080P, 1XMicro USB , 1x3.5mm audio jungtis.Kompaktiškas aliuminio apvalkalas su kieto kokybės.Lengvai išleisti šilumos.Lengvi patogu keliauti ar verslo kelionę.

✅【Ryškus 3D Efektas ir Vaizdo Sinchronizavimo&Trigubas Ekranas】Veidrodis arba išplėsti savo ekraną su HDMI suderinamus/VGA/DP,stream 4K UHD arba "Full HD" 1080p vaizdo HDTV,monitoriais,ar projektoriai, skirti kino-kaip vizualiai šventę.Paramos ekranas 3 ekranų, tame pačiame ekrane arba padalinti ekraną,suteikti ryškus HD kokybės vaizdo įrašai ir nuotraukos dar geriau žiūrėjimo patirtį.

✅【RJ45 Ethernet ir Lengvas Duomenų Perdavimo】 Momentinių stabilią prieigą prie Interneto, su 1000M Ethernet, bet ir tiesiog "flash".Atgal suderinama su 10/100 Ethernet.Itin spartus duomenų perdavimas į greičio 5Gbps už 3x USB 3.0 jungtys, SD Kortelės Lizdas ir TF Kortelės Lizdas kaip Paviršiaus atminties kortelių skaitytuvą.Atgal suderinama su USB 2.0/1.1 prietaisais .padėti savo paviršiaus pro nešiojamas geriau susisiekti su belaidė pelė ir klaviatūra.Pastaba: USB Koncentratorių, jis taip pat ateina su Mikro USB prievadą, norint gauti varomas jungiantis galios alkanas įtaisus, tokius kaip išoriniai standieji diskai.

✅【Mėgautis savo mėgstamas ausines】Malonumas klausytis savo mėgstamos muzikos, naudodamiesi savo laidines ausines su klasikinės 3.5 mm kabelio.Taip, tai tiesa, skirtingai nei 90% centrus ten, Eletrand premium jumbo koncentratoriaus funkcijos 3,5 mm garso lizdą.Atminkite, kad jis neturi Mikrofono.

✅【Plug and Play &Karšto Swapping】 Neturi tvarkyklės diegimas.USB Hub suderinama su "Windows", " MAC " ir "Android" operacinės sistemos.Suderinama su jūsų "Microsoft Surface Pro" 4/Pro 5/Pro 6. ▶Pastaba: netinka paviršiaus pro 3 ir paviršiaus pro 7. 12 mėnesių garantija, o ne nerimauti dėl grąžinimo arba grąžinti pinigus.

Eletrand Trigubas Ekranas 10-in-1 USB Hub/Trigubas Ekranas Lankstumą, 4K Vaizdo signalu

Triple rodymo režimai padidinti efektyvumą, 3 kartus.Trigubas ekranas hub paramos HDMI suderinamus/DP rodo iki , ar VGA rodo iki .

Stilingas Ir Nešiojamieji

Eletrand Paviršiaus pro USB Hub suteikia stabilų ryšį ir padidina produktyvumą jūsų prietaiso plečiant moterų USB ir mini DP uosto į kelias galimybes ryšiai.Aliuminio Dizaino, Kompaktiškas ir lengvas, puikus kompanionas jūsų Surface pro 4/ pro 5 ir paviršiaus pro 6.

Super-greičio Prievadus, 3 x usb 3.0/c Tipo duomenų prievadą

Greitas duomenų perdavimas-iki 5Gbps, pakankamai greitai perduoti aukštos raiškos filmą per kelias sekundes.pačiu metu prijungti belaidės pelės arba klaviatūros usb3.0 uostų.Ir usb c duomenų chansfer uostas gali perduoti savo c tipo prietaisą.

Max 1000 Mdps Greitai Ethernet

Siūlo pilną 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet veiklą per RJ45 Ethernet, garantuoja jums stabilų laidinio Interneto ryšys.

3,5 mm Garso Lizdas leidžia klausytis ir USB hub pačiu metu.

Micro USB įkrovimo lizdas nereikia nerimauti, kai prijungę savo galios alkanas prietaisų Didelės talpos vairuotojas gali ne skaityti.

Tapti Paviršiaus SD / TF Atminties Kortelių Skaitytuvas

SD TF kortelių skaitytuvai palaiko iki 512 gb.Dalijimasis nuotraukomis ir vaizdo įrašais galite kulka su savo šeimomis ir draugais iš karto, arba patikrinti, registracijos vairavimo diktofonas ant savo Paviršiaus pro 6/pro 5/pro 4.

Eletrand multi-funkcija docking station paviršiaus pro 6/pro5/pro 4, nereikia vairuotojo plug and play, Paversti savo paviršiaus nešiojamojo kompiuterio į lobių skrynią bet kuriuo metu, net jei esate kelionės, Dar nereikia nerimauti neturi pakankamai uostų. ▶▶Pastaba:Tai netelpa į paviršių pro 3 ir paviršiaus pro 7

skirta DocKing Station Paviršiaus Pro 4/5/6
Pakuotė Taip
Ilgis for Microsoft Surface Pro 4/5/6 Hub card reader
Features2 VGA 1080P/60 hz
Pareigos HDMI suderinamus/Card Reader/RJ45
Sąsajos Tipas USB 3.0
Features5 USB C Moterų USB 3.1 Gen 1
Kilmės KN(Kilmės)
STANDARTAS USB 3.0
Features1 DP 4K/30Hz
maitinimo prievadas Micro USB 5v Įvesties Įkrovimo lizdas
Uostai 12
Features3 HDMI suderinamus 4K/30Hz
Kištuko standartas NĖRA
Features6 USB 3.0 IKI 5Gbps
Describle usb 3.0 HUB SD/TF mirco SD kortelių skaitytuvas
3. 5mm Audio jungtis Tik Remti Garso Įvestis
Modelio Numeris SH701
Sertifikavimo NĖRA
Features4 RJ45 1000 Mbps Gigabit Ethernet
Prekės Pavadinimas Rocketek

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai