Nauja Reduced price!
G Spot Piršto Vibratorius Clit Stimuliatorius Moterims 7 Stiprios Vibracijos Režimus, Dvigubos Stimuliacijos Sekso Žaislai Poroms Vandeniui Ramioje

G Spot Piršto Vibratorius Clit Stimuliatorius Moterims 7 Stiprios Vibracijos Režimus, Dvigubos Stimuliacijos Sekso Žaislai Poroms Vandeniui Ramioje

€15.17

-21%

€19.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: suaugusiųjų piršto, vibratorius dvigubas kulkos vibratoriai, dual mini vibratorius kulka, dvigubas vibratorius penis, vibr, analinis pirštas, vibrat, galingas dvigubas vibratorius kulka, vibiator, seksualinės gyvis.

【Atnaujinta Versija】, Siūlanti 4" insertable klijuoti su 1.24" tekstūra galvos pristatyti tiksli stimuliacija nestled prieš savo labiausiai paslėptas karšto vietoje!Savo forma ir toliau pirštu labai natūralus būdas, kuris daro tai gana patogu naudoti.

【Dviguba Stimuliacija】Viduje patarimas yra galingas variklis pareikšti savo 7 unikalių vibracijos modelius ir uodega taip pat siūlo 7 rūšių išorės stimulations.Jums patinka tyrinėti 7 skirtingus greičius ir vibravimo funkcijas, kaip ji writhes nevaldomai prieš jūsų akis!

【Medicininės kokybės Silikono】g spot vibratorius yra pagamintas iš medicininės kokybės silikono, kad yra ne tik itin higieniškas ir mažai priežiūros, bet hipoalergicznych ir idealiai tinka jautriems vartotojams, suteikti jums su saugų seksualinį malonumą.

【Atsparus vandeniui Dizainas】Dėka jis atsparus vandeniui dizainas jūs galite pridėti daug įspūdžių jūsų dušas, vonia arba Sūkurinė vonia.Išvalyti yra vėjas, tik naudokite švelnų muilą ir šiltą vandenį, kad gauti savo žaislo ieško, kaip gera, kaip naujas dar kartą.

【USB Rechareable】asmens vibratorius gali veikti iki 45 minučių aukščio ir 60 minučių nedideliu greičiu, kol reikės įkrauti akumuliatorių.Komplekte USB maitinimo laidas jungiamas į bazę, o tai užtrunka apie 1 valandą visiškai įkrauti.

Dydis No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Medicininio Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Multi-greitis g spot
Suaugusiųjų sekso žaislai moterims
Atsparus vandeniui Įkrovimo
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Vibratorius Clit skatinti
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas SEAFELIZ
Medžiaga Medicininio Silikono
Tipas Kulka

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai