Nauja Reduced price!
Gamtos White Lotus Drožyba Tridacna Shell Akmens Buda Malda 6/8/10 /12/14 mm, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo

Gamtos White Lotus Drožyba Tridacna Shell Akmens Buda Malda 6/8/10 /12/14 mm, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Apyrankė

€3.53

-14%

€4.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: buda porceliano, apdailos baltas turkis, buda statu, iškirpti lotus karoliukai, mergina shell karoliukai, stendas shell papuošalai, natūralus akmuo buda, buda karoliukų apyrankę akmens, bouda, sea shell.

modname=ckeditor escription: 1.Granulių dydis:4mm 6mm 8mm 10mm 2.Ši kaina yra 10Pieces karoliukai.Medžiaga : Gamtos White Lotus Drožyba Tridacna Shell Akmens Buda Malda 6/8/10 /12/14 mm, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Apyrankė Spalva : Kaip Nuotraukos Pastaba

1: granulės gali būti šiek tiek spalvos ir dydžio skirtumas.mes daugiausia parduoti natūralių akmenų,

rankų darbo arba mašina, šlifavimo, sunku pačiam.Prašome suprasti, prieš jums pirkti.

Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis spręsti jums.

2: Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $150, mes atsiųsime sklypo DHL & EMS nemokamai.

Kad daugiau nei $500, jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums neįtikėtiną nuolaidą.

(Nuotrauka yra tiesiog reprezentatyvi.Spalvos gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo kiekvieno atskiro monitoriaus,Jūs gausite panašų elementą.)

Jei jūs išleidžiate per tam tikrą kainą Sterlingas Sidabro Papuošalai iš mūsų parduotuvės, jūs automatiškai gausite didžiulį nuolaida: Daugiau nei US$ 200.00 Gauti 5% Nuolaida Daugiau nei US$ 300.00 Gauti 10% Nuolaida Daugiau nei US$ 500.00 Gausite 15% nuolaida, Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip dropshipping instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti!Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Apmokėjimas: 1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Mieli pirkėjai: 1:Užsakymo suma yra mažesnė nei $5., (Galima kartu pirkti) mes per Honkongo siuntų pristatymo.Ne sekimo numerį užklausos (prašome nekreipia dėmesio į stebėjimo kodas) Jie paprastai trunka 30-55 dienų pasiekti savo šalį (išskyrus švenčių dienomis) 2: Užsakymo sumos daugiau kaip $ 10, mes per Kinija paštu siųsti savo paketą. (Yra stebėjimo kodą stebėjimo pakuotės)

Pristatymas: 1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2) S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių. 3) Užsakymai tvarkomi per 3-7 dienas po apmokėjimo patikrinimą. 4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. 5) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6) Jei negavote jūsų siunta per 30-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį, arba jūs galite pamatyti stebėjimo informaciją pagal savo orderonline.

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų Satisfication ir Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, kol jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 20g-80g
Medžiaga Mūrinis
Išorinis Skersmuo 6mm
Metalo Tipas NĖRA
Prekės Forma Apvalios Formos
Modelio Numeris 6mm 8mm 10mm 12mm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai