Nauja Reduced price!
T3/T4 T3T4 TO4E turbokompresorius 50 A/R Turbina 5 VARŽTŲ FLANŠO Turbo Įkroviklis

T3/T4 T3T4 TO4E turbokompresorius 50 A/R Turbina 5 VARŽTŲ FLANŠO Turbo Įkroviklis

€150.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: t25 t28 jungė, garrett t04e turbo, electr turbina, įsiurbimo vamzdis turbo, flanšas gumos varantys, t3 4 turbokompresorius, t3 turbo, t3t4 turbo, turbo įkroviklis peugeot, garrett.

Tinka: Puikus 1.6 L 2.5 L varikliai padidinti spaudimą 7psi(.5 Bar), kad 21psi(1.5 Bar) Išmetamųjų dujų (Turbo Kolektorius) Flanšas T3 T4 4 varžtų Flanšo Modelius Išmetamųjų dujų srautas (lietaus vamzdis) Standartinis Flanšas T3 5 varžtas lietaus vamzdis, flanšas modelis Aušinimo Tipas Alyva Aušinamas Arklio Galia Padidinti Arklio Galia iki 300+HP Kompresorius: Apdaila: 55 A/R: .50 Inducer: 54.3 Exducer: 82 Turbina: Apdaila: 73 A/R: .63 Inducer: 61.5 Exducer: 74 Žolės svoris:8kg

FQA

Q:kam teks pareiga?A:kaina visų parduodamų daiktų nėra jokių importo mokesčių.klientai yra atsakingi už pareigų Q:kiek kainuoja pristatymo kaina ir kiek laiko tai užtruks?A:jūs galite patikrinti, pristatymo kainą, pasirinkti savo šalį ir yra sandėlyje.komercinės express apie 5-7 darbo dienų EMS ir ETK apie 9-15 darbo dienų nuo kitų express apie 15-25 darbo dienas Q:kas yra jūsų garantija?A:1. Garantinis laikotarpis:12months nuo jo gavimo dienos. 2. Atsakomybės mastą Mes pasižadame sutaisyti arba pakeisti turbo skaldytų ataskaitą žemiau: 1) turbina shell nulio; 2) naftos nuotėkio ir kt.sukelia gamybos defektai.Šiuo atveju, mes atsiųsime remonto komplektas arba naujų chra, arba nauja turbo klientui nemokamai!!!krovinių yra nuobodu pirkėjas.!!! 3. Išskyrus nuo atsakomybės Mes negali būti atsakinga už skaldytų ataskaitą žemiau: 1)neveikia rotorius užsienio klausimą patekti priežasties; 2)veleno pertraukos,ir tt.dėl neteisingo montavimo ir naudojant priežasties.Šiuo atveju,mes atsiųsime remonto komplektas arba naujų chra, arba nauja turbo (už Mokestį)pagal užsakovo pageidavimą. 4. Skaldyti ataskaita Smulkiai skaldytų aprašymas ir nuotraukos turėjo būti išsiųstas į pardavėją, analizuoti priežastis ir diskriminuoti atsakomybė.

Dalys bus išsiųsti per 1 darbo dienas ,mes susisieksime su jumis ir įsitikinkite, kad su jumis kai kurias detales, jei jūsų užsakymas turi problemų prieš išsiuntimą iš.Mes laivas šiais būdais:įprastai: DHL,TNT,UPS,FEDEX,EMS E-pakavimas,Kinija paštu Oro,mes tiekiame visame pasaulyje shippment su sekimo nėra.

prašome laikyti alyva ir filtras švarus, taip, kad gali pailginti gyvenimo turbo

Specialios Funkcijos Turbokompresoriaus
Elemento Ilgio 29
Tipas t3t4
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Medžiagos Tipas K18 veleno ir turbinos rato
Kitos Dalies Numeris T3/T4
Oro įleidimas turbo & turbo dalimis
Mainų Dalies Numeris t04e
Įmontuoti Už 03-05 Dodge Neon SRT-4
Gamintojas Dalies Numeris t3t4
Elemento Aukštis 31
Prekės Svoris 9
Guolių Tipas Leidinys Guolis
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI
Elemento Plotis 25

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai