Nauja Reduced price!
50pc Moterų Nėrinių Gėlių Spausdinti Vienkartinės Veido Kaukė Apsaugos 3layer Kvėpuojantis Lauko apsauga nuo dulkių Apsaugos Burnos Kaukę Masque

50pc Moterų Nėrinių Gėlių Spausdinti Vienkartinės Veido Kaukė Apsaugos 3layer Kvėpuojantis Lauko apsauga nuo dulkių Apsaugos Burnos Kaukę Masque

€2.05

-50%

€4.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: makiažo kaukė, disponuoti kaukė, nėriniai kaukė moteris, havajai kaukė, veido raštas, kaukė sexi, gėlių kaukė, mėlyna gėlė kaukė, veido nėrinių kaukė, nėriniai kaukė.

50PC Suaugusiųjų Mados Nėriniai Vienkartiniai Apsaugos Trijų sluoksnių Kvėpuojanti Veido Kaukė

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Aprašymas:

3 sluoksnis yra ne austas, vienkartiniai kaukė yra pagaminta iš 3 sluoksnių neaustinės medžiagos Su Nėrinių medžiaga, ji yra sveika ir saugu naudoti.Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga.

Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia, kai apsaugos nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan.Elastinga ausies kilpą, lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.nagų salone ar bet kokias kitas sritis, kuriose gali reikėti apsaugos,nėriniai kaukė yra ne padėties nustatymo spausdinimo, ir modelis bus šiek tiek kitoks

Savybės:

1. Pagamintas iš aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus, ne toksiškas, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kurie tampa naudinga ir madinga.

3. Specialių 3 sluoksnių neaustinės dizaino, suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų, žiedadulkių ir pan.

4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

5. nagų salone ar bet kokias kitas sritis, kuriose gali reikėti apsaugos

Pakuotės Turinys: 50PC kaukės

Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija
Saugos standartas NĖRA
Modelio Numeris 1
Lytis MOTERIS
Apsaugos klasė NĖRA
Modelio Tipas Spausdinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai