Nauja Reduced price!
150Pcs/Roll Lentos Ženklų lipdukas su kreida pen virtuvės Stiklainius Lipdukai Nuimamas Vandeniui Lentos Lipdukas, Etikete

150Pcs/Roll Lentos Ženklų lipdukas su kreida pen virtuvės Stiklainius Lipdukai Nuimamas Vandeniui Lentos Lipdukas, Etikete

€2.69

-31%

€3.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stiker sienos, tušinukas, virtuvės organų, žvakė stikliniame, eroma žvakių indeliai, Custom etiketės, lipdukas, jianwu papeleria, šildytuvas vežimėlį, 90 lipdukas.

Produkto Informacija

DYDIS:2.2*1,4 colio / 5.5*3,5 cm

NERIMAUTI NEMOKAMAI!150 be galo daugkartinio naudojimo stilingas etiketes, jums niekada nereikės nerimauti dėl išsekimo valandas ieško prekė vėl kada nors!Išvalykite savo virtuvėje ženklinimo ir organizuoti savo sandėliukas ir pasukite, kad biuras ar vaikų kambario nuo nepatogus, kad funkciniu požiūriu organizuota.

NIEKADA NEPAINIOKITE DRUSKOS, CUKRAUS, DAR KARTĄ!Nereikia pradėti savo dieną su karčios kavos.Ši svarbi virtuvės aksesuaras yra geriausias rašyti ant etiketės, šaldytuvas ar sandėliukas organizacijos.

DIZAINAS JŪSŲ PINTEREST VERTAS SANDĖLIUKAS!Atviros spintos ir greitai rasti tai, ką jūs po, mielas lentos lipdukai.Puikus lentos, etiketės, mason indai.Naudoti jar etiketės prieskonių arba užtaisai, sausainių ir saldainių stiklainius, medaus stiklainis etiketės, kepimo ingredientai & valgio ruošimo talpas.

DAUGKARTINIO naudojimo!Atsparus vandeniui etiketės vaikams su daugkartinio naudojimo juostele, kad yra nuimamas ir plauti indaplovėje.Pagaminti iš premium vinilo, sandėliukas etiketes valykite švariu laikas po laiko.NAUJA ir PATOBULINTA papildomų balta kreida žymeklis, greitai džiūsta, neturi sluoksniuoti & yra plaunamas.Tiesiog šlapias rankšluostį, nuvalykite & pakartotinai.

SUKURTI ĮSIMINTINĄ ŠALIŲ!Custom asmeninį lipdukas ženklai yra būtina turėti papuošti visi ypatingomis progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, gimtadienio, kokteilių vakarėlį, vestuves & baby shower.Įdėti "PASIDARYK pats" etiketes ačiū korteles, partija pasisako, maisto stočių arba suasmeninti vyno taurės ir stiklo butelių etikečių.

Formos Stačiakampis
Medžiaga Kita
Amžius >3 METŲ
Dydis 1.4*2.2inch/3.5*5.5cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai