Nauja Reduced price!
Moteriški Žieminiai Šilti Batai Butas Trumpas Batai Mados Juodos spalvos su Užtrauktuku Batai Moteriška Motociklo Batai Rudenį Platformos Batai 2020 m.

Moteriški Žieminiai Šilti Batai Butas Trumpas Batai Mados Juodos spalvos su Užtrauktuku Batai Moteriška Motociklo Batai Rudenį Platformos Batai 2020 m.

€16.50

-45%

€30.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: demonia batai trejybės, batai moteris aukštos 2018, demonia goth batai, smėlio spalvos "prada" batai, "prada" kailiniai batai, 2020 m. moteris įkrovos, dr. martens platforma homme, 2020 kulkšnies įkrovos, batai masculina motociklas, dr martains platforma.

ATKREIPTI DĖMESĮ

Pagal Ilgį nuo Kulno Iki Kojų Pasirinkti tinkamą Dydį Mes Azijos dydis,prašome patikrinti dydžių lentelė atidžiai prieš jus pirkti !Priemonė rankomis,gali 0.1-0.5 cm klaida,Ačiū !

DYDŽIŲ LENTELĖ

US5=EU35=Pėdų Lenth 22.5 CM US6=EU36=Pėdų Lenth 23,0 CM US6.5=EU37=Pėdų Lenth 23.5 CM US7.5=EU38=Pėdų Lenth 24.0 CM US8.5=EU39=Pėdų Lenth 24.5 CM US9=EU40=Pėdų Lenth 25.0 CM US9.5=EU41=Pėdų Lenth 25,5 CM

Apmokėjimas:

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. 3. Priimtas mokėjimo būdus: Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Patogiamgyvenimui.lt ateityje.Bet toliau apie mokėjimo klausimus, prašome peržiūrėti šią nuorodą http://help.Patogiamgyvenimui.lt/payment_method.html ji gali padėti jums.

Apie Laivybos:

1. Pakuotės laivas, kaip galima greičiau po apmokėjimo, Po oro pašto užtruks apie 20-45days, kai coutry bus mano 20-60 dienų, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 darbo dienas). 2. Apskritai, Dauguma užsakymų yra tvarkomi per 1-7 darbo dienos.Tačiau vėlavimas pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio.Užsakymai turi būti pateikti iki 4pm EST ar jie bus eiti kitą dieną verslą. 3. Patvirtinti Adresą ir Telefono Numerį, kuriuo galite palikti mums.Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku, todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums. 4. Klientai yra atsakingi už visus muito mokesčius, importo mokesčiai ir muito mokesčiai, sumokėti savo apskritis, mes padarysime viską, kad padėtų paskelbti mažos vertės pagal sąskaitą faktūrą.Jei nesate užtikrinti, laimėjo vartotojo taisyklės, prašome patikrinti savo užsakymą pirma.

Apie Grąžinimas:

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, gavę prekes. 1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų elementus, bet, žinoma, mes patikrins, viskas kruopščiai iš produktų pakuočių ir patvirtinti, kad jis yra geros būklės.Jei bet šansas, mes suteikiame jums grąžinti netrukus po to, kai gausime prekę. 2. Ne kokybės problema grįžkite, klientai atsakomybę už siųsti ir grįžti krovinių.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.

Apie Atsiliepimą:

svarbu! !! !!Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.Kas Atsiliepimų mūsų parduotuvėje yra labai svarbu mums, jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gauti visas 5 žvaigždutes.Būsime labai dėkingi.

Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Batviršio Medžiaga Mikropluošto
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Veleno Medžiaga Mikropluošto
Įkrovos Tipas Pagrindinis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
is_handmade Taip
Platformos Aukštis 0-3cm
Vidpadžio Medžiaga PU
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Dr. Motociklo Batai Dr. Motociklo Batai
Stilius 1 Nėriniai-up Batai
Stilius 3 zapatos de mujer
Su Platformomis Taip
Mados Elementas Siuvimo
Batų tipas plokšti batai doc.martins moteris 2020 m.
moterų bateliai suaugusiems moterų bateliai suaugusiems
Stilius Martin batai
Elemento Tipas Batai
Modelio Tipas Kietas
Stilius 2 moterų batai
moteriški žieminiai batai 2020 m. ponios pavasario batai 2020 m.
Padas Medžiaga Guma
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Modelio Numeris 960
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stiliaus 4 moterų batai 2020 m.
Kulno Tipas Butas su
Sezonas žiemos/rudens/pavasario

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai