Nauja Reduced price!
LIANG QI Elegantiška dušo užuolaidos Vonios kambarys, vonia pasiskirstymo Kokybės patalynė-kaip audinys Namų Vandeniui mildewproof storos užuolaidos

LIANG QI Elegantiška dušo užuolaidos Vonios kambarys, vonia pasiskirstymo Kokybės patalynė-kaip audinys Namų Vandeniui mildewproof storos užuolaidos

€27.41

-19%

€34.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vonios uždanga dušo, užuolaidos vonios blizga, dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, audinio dušo užuolaidos chic, belaidis telefono garsiakalbis, lino užuolaidų tiulio, vonios kambario užuolaidų komplektas, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys.

modname=ckeditor

Aprašymas: Vardas: dirbtinė lino vandeniui dušo užuolaidos Gamintojas: LIANG QI Medžiaga: poliesteris + žalvario kilpa + derva kablys + švino vielos ji Gali būti pritaikytas: TAIP (kreipkitės į pardavėją), Galima mašiną nuplauti: TAIP Funkcijos: Neperšlampama ir miltligė įrodymas Dydžio parinkimas: (įvertinti tikrąjį sienos, plotis ir aukštis) 1. Plotis pasirinkimas: plotis kablys dušo užuolaidos yra 10-40cm didesnė, negu sienos storis. 2. Aukštis pasirinkimas: dušo užuolaidų paprastai 180cm aukštas arba 200cm aukščio, ir apačioje dušo užuolaidos yra 2-5cm nuo žemės; 3. Jei jums reikia pritaikyti dydį dušo užuolaidų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Pastaba: 1. Prašome leisti 1-2 mm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.Atsiliepimai: Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą, pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1. Individualų imitacija lino tekstūros audinio, dviejų spalvų siūlai, side by side, audimo, linijos yra ne purvinas, ranka jaučiasi švelni ir stora.

2. Raukšlių dušo užuolaidos, patvaresni

3. Lotus lapų vandeniui, dušo užuolaidos nėra paprasta šlapias

4. Individualų matinis žalvaris grommets, kaina yra keliasdešimt kartų įprastą kilpa

5. Rankų siuvimo, siuvimo siūlai pusėje automobilį, atidžiai, išsamiai

6. Dviejų spalvų siūlų, side by side, audimo dušo užuolaidos, 237g už kvadratinį metrą

Stilius Europa
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris 0381
Funkcija Eco-Friendly
modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Smėlio Spalvos/Pilka/Rožinė/Mėlyna/Abrikosų/Pušis Žalia/Pilka Ežero Žalia

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai