Nauja Reduced price!
Rožinė Pashmina Šiltų Kašmyro moteriški Šalikai Paisley gėlių stilius Pavogė Skara Wrap Rudenį, žiemą, pavasarį Šalikas lady

Rožinė Pashmina Šiltų Kašmyro moteriški Šalikai Paisley gėlių stilius Pavogė Skara Wrap Rudenį, žiemą, pavasarį Šalikas lady

€9.22

-45%

€16.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis ryškiai rožinės spalvos skara, ryškiai rožinės spalvos skara juoda, 100 kašmyro skara, paisley skara, dirbtiniais pashmina šalikai, paisley pashmina šalikai, vyrai paisley marškinėliai, cashmer šalikas, paisley šalikas, paisley marškinėliai.

Dydis :180*70cm

Spalva : 8 kitokio stiliaus modelis, jūsų pasirinkimas (gali šiek tiek spalvų skirtumo, pagal jūsų monitoriaus nustatymų)

Sveiki atvykę & Didmeninės ir Mažmeninės prekybos

Dropshipping

Mokėjimo galiu tik pritarti Alipay ,Jei turite problemų, mokėjimo, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei nuspręsite pirkti savo daiktų.Nes tik tada, kai baigsite mokėjimo, galiu siųsti daiktų, ir jums.Pristatymas Paprastai, Mes išsiųsti prekes kinija paštu, oro paštu dauguma coutries.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių muitų ar mokesčių savo vietos šalyje.Grąžinimo Politika 1. Visos pardavimo ateiti su 3-dienų kokybės garantijos po paketo gavo. 2. Parodyti elementus, kurie turi būti originaliu ir nepanaudotą būklės.Garantija yra IŠVENGTI su bet kokia fizinė žala ar pažeistos su bet kokio žymens, piktnaudžiavimo ar Internatiol žalą 3. Grįžti klaidingas prekės reikalaujama, kad pirkėjas privalo sumokėti pašto išlaidas į vieną pusę.Mes mokės grįžti pašto atgal jums.Mes pasiliekame mūsų teisę grąžinti laivybos ir tvarkymo sąnaudos, kai prekės buvo paskelbtas. 4. Perkant šią prekę, jūs pirkėjas sutinka, VISUS terminus ir sąlygas.Jei turite problemą, prašome, susisiekite su mumis ir mes bandysime ir ją išspręsti už jus greitai. 5. Mes labai vertė visų mūsų klientų dėl Interneto, ir mes VISADA įsitikinkite, kad esate laimingas su savo sandorį.Aš pasididžiavimas save tuo, kad savo klientams mes galime pasiūlyti labai labai geras produktas ir geriausią aptarnavimą, kuris yra toli ir virš kitų pardavėjų internete.Mes bus įsitikinkite, kad jūsų patirtis mums yra labai malonus vienas!

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas DIDUQIPAO
Elemento Tipas Šalikai
Sąlyga 100% Brand New
Modelio Tipas Spausdinti
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Lytis MOTERIS
Specialios Paskirties kasdien
Stilius Mados
Šalikai Ilgis >175cm
Stilius Kinijos nacionalinio Stiliaus Pashmina
Modelio Numeris YL0824
spalva 8 skirtingų spalvų, galite pasirinkti
Sezonas Pavasarį , Rudenį , Žiemą
Medžiaga Akrilo
dydis 180*70cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai