Nauja Reduced price!
Cie Aikštėje Kojų Cut-out Ranka-dažytos Rudos spalvos Veršiuko Oda Atitikimo Pebble Grūdų Dvigubai Vienuolis, Dirželiai, Oda Apačioje, Padas MS24

Cie Aikštėje Kojų Cut-out Ranka-dažytos Rudos spalvos Veršiuko Oda Atitikimo Pebble Grūdų Dvigubai Vienuolis, Dirželiai, Oda Apačioje, Padas MS24

€131.96

-15%

€155.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kupranugario kojos, buda vienuolis, vyrai vienuolis dirželiai, pasirengti, odos watchband, budistų vienuolis skraiste, didelis vienuolių, rosdn žiūrėti, dyzelinas odinis dirželis, kupranugaris panty.

Užsakymą rankų darbo,nr. paruoštas sandėlyje, todėl jūs galite pakeisti spalvą, kaip jūs pageidavimus .Vieną porą reikia 7-10 dienų, perdirbimo ir 7-15 dienų pristatymas,bet mes visada bando trumpas jis.I f turite kokių nors abejonių,nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes buvo padaryti rankų darbo batus pagal užsakymą, daugiau nei 10 metų.Mes turime klientų visame pasaulyje, įskaitant Britanijoje, Švedijoje, Italijoje, Kanadoje, JAV, Vidurio Rytuose ir Dubajaus ir kt.Mes padaryti užsakymą pagaminti batus nuo kojų eskizai teikia klientams.Mes-patyrę ir žino, kaip padaryti tobulą užsakymą batų, kad puikiai į koją.

Amatininkų mūsų dirbtuvėse buvo verslo daugiau nei 25 metų.Jie yra patyrę ir žino, kad žmogaus pėdų struktūra ir paramos taškų, įskaitant pasaulio mastu batai technologija.Ir visi mūsų batai yra pagaminti naudojant pirmą sluoksnį veršiuko oda ir rankinių dažymas.Mes jums suteiks išskirtinių pasiūlymų ir unikalias paslaugas.

Išskyrus tuos atvejus, juoda, likusių kitų spalvų mes tapytos rankomis,todėl daugiau ar mažiau bus egzistuoja spalvų skirtumas,bet tuo pačiu tonu.

Gaminių aprašymas

Grynas originali kūdikių veršiuko oda buvo naudojama viršutinė, net padas; pamušalas, kad kraštelis ir kojinių pamušalas buvo originali veršiuko oda.Kūdikių veršiuko oda striate subtilus, minkštas, plius visi batai pagaminti rankomis, todėl teikiame kojų orui ir patogūs.

Spalva: Juoda, tamsiai ruda, šviesiai ruda, Bordo (giliai vyno), rugpjūčio-žalia, violetinė, rūdžių, kupranugario, dramblio kaulo ir kt., ir gali pasirinkti bet kokią norimą spalvą, jie vertus, dažymas.

Kulno aukštis: 1.18"(Apie 3CM)

Medžiaga: Gryna originali vaisiaus veršiuko oda

Batų tipas: suknelė, batai ,verslo atsitiktinis

Amatų: Goodyear(Vienas Seniausių tradicinių amatų atvyko iš Italijos) ir Klijų

Dviejų amatų skirtumas:

Lipnios amatų, tiesiog kaip ir pavadinimas reiškia, įdėti viršutinė ,kraštelis, padas kartu su vienos rūšies specialių klijų, odos ir priimti processional amatų technika, jį baigti.

"Goodyear" amato, kuris medžiagų daug daugiau nei kiti laivais, kurių kietumas stipresni nei kiti laivais, kurių sudėtingumas daugiau nei kitais laivais, kurie laiko praleido daugiau nei kitų amatų.Papildomai, dviejų siūlų ranka naudojamas ant jo, pirmasis siuvimo, įdėti viršutinė, kraštelis, vidutinio vienintelis kartu 9 kryptys medvilnės virvės, tada antra siuvimo, įdėti kraštelis ir padas kartu 9 kryptys medvilnės virvės, tai gali padidinti tvirtumą; komfortą taip pat yra žymiai daugiau, nes pridėti smūgio absorbcija, pagalvėle medžiagos viduje; Ir iš išvaizdos, "Goodyear" amatų daugiau, drūtas ir gražus, nei kitų amatų.

Pardavimo modelis: mažmeninė ir didmeninė prekyba, mix-kad

Mūsų Pažadas

Asmeninis aptarnavimas ir dėmesys detalėms yra mūsų tikslas, ar jūs perkate batus arba tiesiog perkant poros raištelių, mes garantuojame, kad mes jus nerimauti nemokamai.Batai mūsų parduotuvėje turės gyvenimo garantija.

Atsiliepimai

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų po sandoris yra baigtas, Jei jūs patenkinti mūsų batai ir mūsų paslaugomis.Tai būtų pats didžiausias mūsų pasiekimas.Ačiū.

Batų priežiūra

Jeigu manote, kad mūsų batai užtrukti keletą savaičių, kad ir gali trukti visą gyvenimą, jos verta imtis šiek tiek laiko rūpintis savo investicijų.Štai keletas paprastų rekomendacijų:

* Visada švarūs batai reguliariai valant išjunkite bet kokį perteklių, nešvarumus šepečiu ar drėgna šluoste.

* Odos batai taikyti kokybės batų lenkų arba grietinėlės ir buff off arba sausa šluoste ar šepečiu.

* Už zomšiniai batai atsigaivinti nap su suede teptukas.

* Už nubuko batai nuvalykite skudurėliu artimųjų šiek tiek muiluotu šilto vandens.

* Jei batai sušlapo, leiskite jiems išdžiūti natūraliai, kaip kokybės veršiuko odos batus reikia lėtai natūralaus džiovinimo procesą.

* Naudoti batų medis rekomenduojama, nes ji padės išlaikyti formą batų.

Modelio Tipas Rankomis dažyti
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Prekės Pavadinimas ci ' e
Sezonas Vasaros
Pamušalas Natūralios Odos
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Padas Medžiaga Natūralios Odos
Vidpadžio Medžiaga Visiškai Grūdų Odos
Modelio Numeris cie
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Kojų Formos Aikštėje Kojų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batai Tipas Pagrindinis
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai