Nauja Reduced price!
Hebrajų i8 Mini Belaidė Klaviatūra 2.4 G Oro Pelės Touchpad rusijos ispanų Klaviatūra, Skirta

Hebrajų i8 Mini Belaidė Klaviatūra 2.4 G Oro Pelės Touchpad rusijos ispanų Klaviatūra, Skirta "Android TV Box" Smart TV " PC PS4

€7.24

-34%

€10.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Klaviatūra, hebrajų raštas, žaidimas ir dūmų ps4, android kompiuteris, belaidžio multi prietaiso klaviatūra, klaviatūros, pelės ps4, bluetooth touchpad, klaviatūra, touchpad bevielio, hebrajų belaidė klaviatūra, gimx ps4.

Galia Ličio baterija 3. Belaidės pelės 2.4 G Bevielio Ryšio Diapazonas: 10 m 4.Didelio jautrumo touch šablonas šablonas DPI reguliuojamas touch funkcija 5. Mini QWERTY 92-klavišą klaviatūros multimedijos valdymo mygtukai ir PC žaidimų valdymo klavišai 6.Automatinis sleep / wake modeliai 7.Ergonomiškas kišeninių dizainas yra lengva atlikti ir veikia 8. Su Baterija: jis yra varomas ličio Akumuliatorius,galima įkrauti per USB kabelis 9.92 klavišus, 2.4 GHz Wireless Keyboard su Touchpad. 10.Mini QWERTY klaviatūra su multimedijos valdymo mygtukai ir PC žaidimų valdymo klavišus. 11. Tinka "Google TV, HD grotuvą, set top, Android TV box, "iPhone" ir Interneto TELEVIZIJA. 12.Maksimalus veikimo atstumas: ≥10 m be signalo trikdžių ir nė kryptimi riba. 13. Su USB sąsajos adapteris. 14.Tinka žmonėms, žiūrėti interneto TV vaidina per plačiajuosčio/PC kaip NBC, ABC, fox ir IPTV. 15.Reguliuojamas touchpad. 16.Panaši į nekilnojamojo nešiojamojo kompiuterio touchpad. 17.TPU klavišais yra labai patogu rašyti patirtis. 18. "Microsoft" už "Windows"daugialypės terpės kontrolę. 19.Belaidžio kontrolės multimedia PC/smart mobilųjį telefoną. 20.Energijos suvartojimas: 55mA(apie), 1mA(miego režimas) įmontuota ličio-jonų baterija Produkto specifikacijos: 1. Dydis: 146.8 x 97.5 x 19mm (L × W × H) 2 svoris: apie 110g 3. Darbinis atstumas: 10m 4. Perdavimo galia: +5db 5. Darbinė įtampa: 3.3 V 6. Darbinė srovė: 7. Įkrovimo srovė: 8. Miego srovė: Pakuotės, įskaitant: 1 * Belaidė klaviatūra 1 * Belaidis imtuvas 1 * Vartotojo instrukcija Pastaba: Šis prietaisas turi USB prievadą veikti

Produkto Informacija 1. Ne, Apšvietimas 2.Keliomis Kalbomis Versija (Neprivaloma) : anglų(JAV AR UK ) / rusų/ispanų/prancūzų/arabų/Thai/vokiečių/Taivano/italų/hebrajų/portugalų kalba ir pan.Versija yra hebrajų versija.Apie laivybos 1. Mes paprastai siųsti paketus iš 3-5 darbo dienas kuo mokėjimo padaryta. 2.Laivybos, mes naudojame Kinija paštu, oro paštu , kuris užima apie 15-60 dienų, daugumai šalių , reikia tik apie 12 darbo dienų.Jei jums reikia greitas pristatymas, tokių kaip DHL , "Fedex", UPS ir t.t., prašome palikti mums pranešimai ir mes pasirūpinsime, greitas pristatymas, kai laivybos skirtumas buvo išmokėta.Apie Return 1. Jūs turite 7 dienas susisiekti ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas.manoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje (jokios žalos)ir turite teikia mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Garantija ir atsiliepimus 1. 12 mėnesių(per metus) Gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų( Išskyrus sugadintų daiktų ar praleistų po gavimo dienos). 2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį.Jūs turi pasakyti mums , ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo Nr 3. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, PRIEŠ išvykdami į Neutralų ar Neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime išspręsti jūsų problemas. 4. Mes dėkingi 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, Ji 's geras mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Pastaba

1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane, skirtumas gali būti nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir nekilnojamojo spalvos.

3. Mes tik laivas patvirtino adresai.Jūsų adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti savo atsiliepimus ,mes stengiamės padėti jums ją išspręsti .Ačiū.

5.Mes būtume dėkingi, jei, kad jums galėtų suteikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimus dėl mūsų produktų ar paslaugų.

Modelio Numeris i8 klaviatūra
Sąsajos Tipas USB
Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Pakuotė Taip
Pilno Dydžio klaviatūra No
Prašymas Tabletės
Veikimo Stilius Capacitive
Kalbos lietuvių
Stilius Daugiafunkcinis Klaviatūra
Prekės Pavadinimas MRSVI
Riešo Parama No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai