Nauja Reduced price!
Kvapas Įrodymas Krepšys Nešiojamų Eva Dezodorantas Tabako Maišelių Kvapas Įrodymas Atskirai Dezodorantas Maišelį Kelionių Organizatorius Prieskoninės Žolės, Prieskoniai

Kvapas Įrodymas Krepšys Nešiojamų Eva Dezodorantas Tabako Maišelių Kvapas Įrodymas Atskirai Dezodorantas Maišelį Kelionių Organizatorius Prieskoninės Žolės, Prieskoniai

€6.94

-31%

€10.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dėklas piktžolių, kvapas įrodymas maišai piktžolių dėklas, krepšys mylar, kvapas įrodymas krepšys, keliautojas kosmetikos krepšys, priedų kelionė, moterų žolės krepšys, custom kvapas įrodymas krepšys, prieskonių maišelį, mini kvapas įrodymas krepšiai.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės ir lino

Dydis: apie 13 * 7.5 * 3cm/5.12 * 2.95 * 1.18 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Kvapas Įrodymas Krepšys

Funkcijos: 1. Jokie krituliai: Su aktyvuotos anglies pluošto gali užfiksuoti kvapą ir paslėpti kvapas.Jokio kvapo, bet kur.Naudoti namuose, darbe ar automobilyje.

2. Super patvarus: Pagaminti iš storos, anti-kvapas audinio, maišas padeda išlaikyti produktą šviežią ir padidinti buferinė poveikio apsaugoti subtilus stiklo priedai ir buteliukai.

3. Vidinis saugumas: užtrauktukas yra susiję su built-in rakinama surinkimas, siekiant apsaugoti privatumą ir saugumą.Rankena sudaro paprastus nurodymus, kad nustatyti reikiamą kodą.

4. Puikus dydis:apie 13 * 7.5 * 3cm.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis.Kai keliaujate, pėsčiųjų, kempingas, jūs galite įdėti jį į lagaminą ar kuprinę.

5. Tinklelis organizatorius: popieriaus, ritininio popieriaus dėklas, lengvesni, metalo barelį, būgno, vamzdžių laikiklis; ir uždaroma poliesterio plėvelė, plastiko, savaiminio fiksavimo maišelį.Nuimamas separatorius ir daliklis gali turėti medicina, žiebtuvėliai, vamzdžiai, šlifavimo, raštinės reikmenys ir kiti kvapnus produktus.

Produktas Kita
Formos ROUND
Storis Kita
modelis Trimatis Modelis
Taikomas Vietos vonios kambarys
Talpa Kita
Forma Geležinkelių Tipas
Naudoti Kita
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Kvapas Įrodymas Krepšys
Medžiaga Kita
Specifikacija Other

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai