Nauja Reduced price!
Boso Derintuvas Gitaros Kabelis Gitaros Laido 17FT/5M Elektros Prietaisų Bass Kabelis AMP Laido 1/4 stačiu Kampu Į Tiesiai Patarimas Amp

Boso Derintuvas Gitaros Kabelis Gitaros Laido 17FT/5M Elektros Prietaisų Bass Kabelis AMP Laido 1/4 stačiu Kampu Į Tiesiai Patarimas Amp

€12.75

-4%

€13.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: medžiagos muzikos instrumentai, imtuvas, losse gitara kabelis, ryšių muzikos instrumentai, audinio muzikos instrumentai, pedalą " vox, aukso paieška peg, jack pot, gitaros derintuvas, radijo " vox.

Aprašymas:

Nebuvo dienos svajonė, bet daugiau!Su šia gitara kabelį, galite atsikratyti nerimauti, jokių trikdžių triukšmo, o jūs perteikti gera garso per šou metu.Featuring lengva, vežančių kartu, geras įtampa, metalo sąsaja ir pakankamai ilgio, 5m kabelis elektrinė gitara, bosinė gitara ir kt.yra itin stiprios ir pastatytas ilgalaikis naudojimas.Mūsų kokybės gitara, laidas su stipriais kabelio laidininko gali filtruoti visų rūšių triukšmo.Be to, yra lanksti ir graži austi tvido išorinis striukė ilgas tarnavimo laikas, dilimo, atsparumas, ilgaamžiškumas ir antikorozinės.Patikimas partneris, kai galite duoti rezultatų.

Savybės:

* Kurie yra itin Stiprios&Build Paskutinis: Multi-layer planas, įskaitant aukštos klasės varinė viela, premium PE izoliatorius, laidžios PVC, Spiralinės shield ir kietos PVC striukė teikti stabdžių krekingo ir stabdžių likvidavimo naudojimo ilgiau metų. * Ar aukšto Perdavimo Efektyvumas: Su deguonies nemokamai vario viela, gitara kabelis gali išlaikyti stabilų signalus, efektyviai sumažinti triukšmą, darbo geriau perleisti originalią tembras. * Ar Premium Metalinis Kištukas: 1/4" 1/4" tiesiai į dešinįjį kampą, kištukai su aukso nickle patarimas turi gerą atsparumą spaudimui, ir trankyti.Gali atlaikyti daug kartų prijungti ir atjungti. * Ar Super Patvarus Nailono Tinklelio: ne raizginys barried nailono kabelis su aliuminio jungtis yra lankstesnė ir tvirtesnes, nei bendros kabeliai. * Kurie yra lengva Naudoti Aukštos Kokybės Laidas Pagamintas Daugiau Priemonių: Tinka daug priemonių, kurios gali sutapti šis garso laido, pavyzdžiui, elektrinė gitara, elektrinė bosinė gitara, klavišiniai, elektros būgnas, garsiakalbio dėžė ir daugiau.

Specifikacija:

1.Produkto Pavadinimas: Gitaros Kabelis 2.Pagrindinė Medžiaga: Nailonas+PVC+Vario Viela 3.Spalva: Kaip Parodyta Nuotraukose 4.Ilgis: 5m 5.Tinka: Elektrinė Gitara, Klavišiniai, Bosas, Garsiakalbio dėžė, Elektriniai Būgno ir kt.

Paketų Sąrašo:

1 x Kabelis Gitara

Modelio Numeris EA1333

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai