Nauja Reduced price!
(15vnt/Lot)NEMOKAMAS PRISTATYMAS+Guardian Angel Raktų Žiedas Metalo Angelas

(15vnt/Lot)NEMOKAMAS PRISTATYMAS+Guardian Angel Raktų Žiedas Metalo Angelas "Keychain" Vestuvių&Baby Shower Džiaugtis Gimtadienio Dovanų

€12.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dekoro velykų, angelas pakabukas, patvirtinimo džiaugtis vaikai, daug krikščionių keychains, krikštynos džiaugtis vyras, dovanų vestuvių, namų keychain, Krikštas, nemokama vestuvių dovanos, angel raktas.

(15vnt/Lot)NEMOKAMAS PRISTATYMAS+Guardian Angel Raktų Žiedas Metalo Angelas "Keychain" Vestuvių&Baby Shower Džiaugtis Gimtadienio Dovanų

Pridėti dangiškasis dvasios meilę, rūpestį ir patarimus, kad jūsų kitas ypatingas įvykis šių angelas raktų pakabukai!

Jei jūs ieškote madingas ir unikalus naudai kitame renginyje, šių apsvaiginimo angelas raktų pakabukai iš mūsų išskirtinis asortimentas yra puikus pasirinkimas.Jūsų svečiai bus malonu imtis namų palaimą ir džiaugsmą, kad angelas atneša!

Meistriškai sidabro spalvos metalo, angelas funkcijų gražiai sudėtingas slinkties dizainas dėl jos išplitimo sparnus.Jos dieviškos meilės viskas yra rodomi širdies formos viduryje.

Tai puikus ir praktiškas raktų žiedas naudai yra puikus duše savo svečiams padėką ir dėkingi ne vestuvėms, gimtadienio, dušai, christenings ir religinių renginių.

Proga Mokytojų Diena
Svoris about 22g
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris RWF-0037KC
Produkto pavadinimas keychain
Pakuotė Dovanų Dėžutė
modelis angel
kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Angel Dydis apie 3,8*3.6 cm
Pakuotės Dydis about 11.8*5.3*1.4cm
Skaičius, Vnt 15vnt
Naudojimas Vestuvių džiaugtis&šalies prekių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai