Nauja Reduced price!
6Pcs M3-M10 Hex Karka Titano Padengti HSS Varžto Sriegis Metrinis Bakstelėkite Grąžtai Rankiniai įrankiai, Sriegimo Bakstelėkite Tiek Nustatykite Funkcijos 2

6Pcs M3-M10 Hex Karka Titano Padengti HSS Varžto Sriegis Metrinis Bakstelėkite Grąžtai Rankiniai įrankiai, Sriegimo Bakstelėkite Tiek Nustatykite Funkcijos 2

€9.16

-30%

€13.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stalo titano, gręžimo metalo, grąžtas hss metalo, tvarkyti įrankiai, metalo apdirbimo, magnetinė gręžimo mašina, gręžimo mini, vonios maišytuvas, priemonė medienos, visiškai sugadintų varžtų ištraukimo, retta rankiniai įrankiai.

Gaminio medžiaga:

Greitapjovio plieno (HSS) 4341, greitapjovio plieno (HSS) 6542. Į 4341 medžiaga yra tinkamos medžiagos su mažesniu kietumu, pavyzdžiui, medinių plokščių, aliuminio plokštės, ir geležies plokštės. 6542 (M2) medžiagos turi didelį kietumą ir yra patvaresni.Jis gali būti taikomas plieno plokštelės ir net plonas 304 nerūdijančio plieno plokštės (apie 2mm.

Taikymo sritis:

Šis produktas tinka greitai gręžti ir bakstelėję tvarkymo.Patvarus, rekomenduojama jį naudoti įsriegimo staklės.Atkreipkite dėmesį į veikimo metodus, kai naudojant elektros audra.Pernelyg drebulys ir vartosi turės įtakos bakstelėję ir net nutraukti bakstelėkite! ! !

Paviršiaus apdorojimas:

Metrinis čiaupai, pagaminti iš 4341 yra metallic pobūdžio, ir paviršius nėra gydomi.Paviršiaus metrinių čiaupai, pagaminti iš 6542 yra padengti titano ir aukso geltonumo spalvos, kuri yra naudojama rūdžių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šešiakampis rankena junginys Bakstelėkite grąžtus

Metrika : M3x0.5, M4x0.7, M5x0.8, M6x1, M8x1.25, M10x1.5

Medžiaga: greitapjovio plieno(HSS)

Spalva: Sidabrinė

Tinka minkšto metalo, aliuminio, geležies

Aikštėje rankena: 6.35 mm

Kiekis: 6pcs

Komplektą sudaro: Nustatyti 6Pcs Šešiakampis rankena junginys Bakstelėkite grąžtus

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Metalai Gręžimas
Ilgis 65mm
Prekės Pavadinimas aobang
Tipas Twist Drill Bit
Modelio Numeris AN-HS060
Medžiaga Greitapjovio Plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai