Nauja Reduced price!
Vivilink HF12MQ Veidrodis Brūkšnys Cam 2.5 K 12

Vivilink HF12MQ Veidrodis Brūkšnys Cam 2.5 K 12" Jutiklinis Ekranas, Galinio vaizdo Kamera, Balso Kontrolės GPS Vantop Vairavimo Diktofonas Naktinio Matymo

€79.72

-39%

€132.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tf kortelė, cam brūkšnys, gp tracker, 70mai, vantop h612t, 70may brūkšnys cam pro, vaizdo įrašymas, cubrebotas ciclismo, tdk micro sd kortelė, imx335 sony.

Vivilink HF12MQ 12" 2.5 K Veidrodis Brūkšnys Cam Automobilių Vairavimo Įrašas, Galinio vaizdo Kamera Balso Kontrolė Naktinio Matymo jutiklinių Stovėjimo Stebėti GPS

Vivilink HF12MQ Veidrodis Dsah Cam

Daugiau Dinaminis Išsamiai su 2,5 K SONY IXM335 priekyje kamera ir vandeniui atspari galinio vaizdo kamera, 1080P, į įvykdo daugiau ryškias nuotraukas ir vaizdo įrašus.

12" IPS FULL-TOUCH-SCREEN

12" IPS full-touch ekranas su 1280*320 ekrano rezoliucija, viskas, ką matote, yra turtingas ir energingas, ir jūs ketinate patinka tai, ką matote.

SUPER NIGHT VISION

Su "Sony" Starvis IMX335 jutiklis, norėdami užfiksuoti kiekvieną reikia išsamiau naktį.Pridėti sluoksniu apsaugines kliūtis vairuoti naktį.

SMART VALDYMAS BALSU

Dabar jūs galite pradėti esminius operacijas su balso komandos per vairavimo.Atsisveikinti su rankinio valdymo ir tiesiog komanda ji.

IŠPLĖSTINĖ GPS PALAIKYMU

Norėdami įrašyti savo trajektoriją, vieta, ir greitis su GPS sekimo technologija, galite atkurti vaizdo įrašus pagal GXplayer, viską patikrinti.

LINIJOS ĮRAŠYMAS

Nuolat įrašymo, HF12MQ veidrodis brūkšnys cam yra visada pasirengęs akimirksniu, kaip seniausia video bus pakeistas naujausias video kai atminties kortelės yra pilnas.Svarbu įrašai gali būti užrakintas ir negali būti perrašyti, jums nereikės praleisti vieną kadrą ant kelių.Įrašymo metu už kiekvieną vaizdo gali būti pakeista.Įrašymo metu yra nustatyta, kad 1 minutė pagal nutylėjimą, ir jūs galite pasirinkti iš 1MINS, 3MINS, ir 5MINS.PASTABA: Prašome paruošti Class 10 atminties kortelę ir formatuoti į FAT32 formatą kompiuteryje, prieš naudodami pirmą kartą.

IŠPLĖSTOS SRITYJE PERŽIŪRĖTI

Platus laukas su 170° priekyje kamera ir 160° galinės kameros, tai tikrai puikus paramą už parkavimo asistentas.

Didelis, platus kampas, su super aišku, objektyvas padeda pašalinti akluosius taškus savo viziją, visais atvejais, kai aplink automobilis gali būti patikrinti bet kuriuo metu.Pateikite savo saugumo sumetimais, ar dėl trumpo nuotolio kelionę arba tolimojo kelionės.

PASTABA: priekinė kamera yra lankstus objektyvo su reguliuojamu kampu, prašome jį priderinti prie tinkamą kampą, iš anksto.

AVARINIO BLOKAVIMO

Užrakinti svarbi filmuota medžiaga apie 20s, kai susiduria poveikio ir užrakinta vaizdo nebus perrašyta, visada pasiruošę atkurtas įvykio scenas, kai jums jų reikia labiausiai.Padaryti savo saugumo ir teisių, numatytų apsaugos kiekvieną akimirką.

Mirksintis geltonas taškas viršutiniame kairiajame kampe ir geltona juosta ant dugno, bus rodomas, kai įrašote užfiksuota vaizdo.

Skirtingi G-jutiklis jautrumas susidūrimo aptikimo, gali būti koreguojami.Galite pasirinkti iš Žemų, Vidutinių, Aukštų, ir ne kaip reikia.

REZERVUOKITE PAGALBA

Ekrane bus automatiškai rodyti galinio vaizdo kamera vaizdą, kai rezervuoti, kurie padės jums pastatyti automobilį atidžiai, ir pagalbinės linijos suteikia daugiau saugumo apsaugos.

Su parkavimo stebėti funkciją, jis bus automatiškai pradėti įrašyti 20S užfiksuota vaizdo įrašą, kai vibracija yra nustatoma, apsaugos jūsų automobilio 24/7 kaip patikimų automobilių stovėjimo priežiūros.

Su laiko-nebetaikyti funkciją, galite peržiūrėti visą dieną, o rezultatai labai trumpas video, taupo sandėliavimo vietos, neprarandant informacijos.

PASTABA: papildoma hardwire rinkinį(nėra komplekte) yra privalomas stovėjimo stebėsenos ir laiko-nebetaikyti, mes rekomenduojame Vivilink VJ9HQ Hardwire Rinkinys.Prašome susisiekti su Vivilink palaikymo komanda daugiau informacijos.

Pakavimo Sąrašas

12" Dash Cam*1

Automobilio Kroviklis*1

Galinio vaizdo Kamera Rinkinys(23ft) *1

GPS Antena*1

Guminiai Tvirtinimo Diržai*4

3M Juostos Galinio vaizdo Kamera*2

Varžtas*4

Valymo Šluostės*1

Lengva Nuimti Įrankis*1

Naudotojo Vadovas*1

Sertifikavimo FCC
Automobilių Stovėjimo Aikštelė Stebėti Reikia su VJ9HQ
Video Kodas H. 264
Galinio Vaizdo Kamera Kabelis 23ft
Specialios Funkcijos Ciklinis Įrašymas
Peržiūrėti Kampas 170°
Ekrano Dydis 12
Prekės Pavadinimas ViviLink
Baterijos Veikimo Trukmė 12h
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano santykis NĖRA
Ekranas 12" IPS Jutiklinį Ekraną
Prekės ženklas ViviLink
Priekinė Kamera 2560*1440
Originalioje Pakuotėje Taip
Modelis HF12MQ
Skaičius Objektyvai 2
Jutiklinis Ekranas Taip
OSD Kalba Ispanų
GPS logger Vidaus
AI Balso kontrolė
Įrašymo Looper 1,3,5 min
Galinio Vaizdo Kamera 1080p
Vaizdo Formatas mp4
Funkcija 1 Automobilio Vairavimas diktofonas
Galinio vaizdo kamera 1980 m.*1080P
Max Išorinė Atmintis 128G
Baterija 500mA/3,7 V
Elemento Tipas Automobilių DVR
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Chipset Gamintojas HISILICON
Jutiklis Sony IMX335
Kadrų Per Sekundę 30
Galinio Vaizdo Vandeniui IP67
GPS Raskite adresas
Sąsaja Micro SD/TF
Funkcija Automobilių brūkšnys cam
Vaizdo Jutiklis Sony IMX335
Kameros Rezoliucija 2 560 x 1 440
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Garantija 2 Metai
Pikselių 500Mega

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai