Nauja Reduced price!
1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //X148

1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //X148

€5.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: moterų dervos 135 pav., 135 modelis, 1 10 dervos krūtinė, orangemom, derva duomenys 1 56, 1 35 masto dervos kariai, shikamaru, rinkinio modelis, 135 derva, 1 35 dervos duomenys poilsio.

Gerbiami pirkėjo ir draugas, čia yra trumpas aprašymas apie mūsų parduotuvėje " produktai:

1、Visi produktai, skirti parduoti parduotuvėje yra baltas filmas, ne spalva, reikia pirkėjams, poliravimas, dažų ir surinkimas.Jūs galite pamatyti, spalvos, vaizdai yra naudojamas kaip monitorius, siekiant suteikti

jūs spalvos pateikti nuorodą.Prašome įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į tai.Visos parduotuvėje " produktai, nėra spalvų, jie yra modelio dalys.

2、Visi produktai be originalios pakuotės, nr. montavimo instrukcijos, jokių nuotraukų ir atvirukų. (proto pirkėjai, prašome atidžiai pasirinkti)

3、gavę produkto, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išspręsti problemą jums, nesijaudinkite.

4、Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome, nepamirškite pateikti mums penkių žvaigždučių aukštos pagirti!Labai ačiū!

5、aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite rasti savo mėgstamų produktų čia.Dėkojame už jūsų globoja.Ačiū jums už jūsų pasitikėjimą ir paramą!

Tipas Derva Rinkiniai
Įspėjimas negalima valgyti
Modelio Numeris 1
Medžiaga Derva
Amžius > 14 metų
Lytis BERNIUKAI
Masto 1
Temos Rinkiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai