Nauja Reduced price!
GUICAMI 12 Spalvų Aukso Drugelis Paletės Eyeshadow Žemės Spalvos Matinis Perlamutro Pradedantiesiems Merginos Blizgučiai Akių šešėliai Subtilus

GUICAMI 12 Spalvų Aukso Drugelis Paletės Eyeshadow Žemės Spalvos Matinis Perlamutro Pradedantiesiems Merginos Blizgučiai Akių šešėliai Subtilus

€8.06

-30%

€11.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: otwoo, eyeshadow blizgučiai, makiažas phoera, cosmet, nike jordan šešėlis, didelis akių paletė, fotoliuminescencinės pigmentas, korėjos marškinėliai, nagų pigmentas, guicami makiažas.

Produkto Informacija: Lytis: Unisex Tinka: Žmonės, kurie siekia grožio Stilius: Rūmai Stiliaus Spalvą: 12-spalvos Paketą Sudarė: 1* šešėliai paletė Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Apie DUK:

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?A: Pls susisiekti su mumis per Patogiamgyvenimui.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office. 2. Q: Kaip šešėliai, gerų?A: Šešėlis yra ne blogos kokybės, yra normalu.

Sertifikavimo GZZZ
GZZZ YGZWBZ
Stilius Palace Stilius
Prekės Pavadinimas guicami
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Tipas akių šešėliai
Tinkamumo laikas 3 metai
Komponentas /
Serija Amžina Meilė
Vienos spalvos/multi-color Virš aštuonių spalvų
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka Žmonės, kurie vykdo grožis
Lytis Unisex
Dydis Full Size
Modelio Numeris BXY011
Kiekis 1
Pažymėjimo Numeris 20201584823
Naudos Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui
Apdaila Natūralus
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
spalva 12-spalvos
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 0.9*12g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai