Nauja Reduced price!
CCA CKX 6BA + 1DD Hibridinių Metalų HIFI Ausines Į Ausis Stebėti Bass Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausinių Už KZ ZAX ZSX ASX C12 EDX Z1

CCA CKX 6BA + 1DD Hibridinių Metalų HIFI Ausines Į Ausis Stebėti Bass Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausinių Už KZ ZAX ZSX ASX C12 EDX Z1

€58.66

-50%

€117.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: zax, bem "bluetooth" ausinių, ulonas, c pin kz, hat vaizdo žaidimai, kz zs5, earphon, kz s2, 2dd ausinių, kz asx 20.

Gaminio parametrų

Produkto modelis: CCA-CKX Dėvėti metodas: in-ear Jautrumas: 115dB Varža: 22Ω Dažnių diapazonas diapazonas: 20-40000Hz Laido ilgis: 1.25±0,05 m Prijunkite tipas: 3,5 mm aukso padengtą Pin tipas: 0,75 mm aukso padengtą

1 DD+6BA Stebėti HiFi ausinės

Nauja architektūra, galingas resolutionCapture subtilios detalės muzika

Šešių vienetas garso, ypatingų

Prabangus derinys 6 subalansuotą armatūra vienetai+ 1 dinaminio bloko visapusiškai žaisti potencialą kiekvieno garso blokas subalansuotas armatūra ir dinamišką atlieka savo pareigas, ir visą frequengy juosta stiprus garso kokybės produkcija!

Sukurti nekilnojamojo medžiagų, ne visos išlaidos

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio medžiagos, kuri sukuria aukštos kokybės.Jis yra pagamintas iš profesinės penkias ašis CNC graviravimas, ranka-šlifavimas, poliravimas, šlifavimas.

1DD+6BA tarpusavyje sujungti

Pakartotinis derinimas, siekiant sukurti meno garso

Dviejų spalvų pasirinkimo atidžiai atspalvių

Paprastas ir stilingas išvaizdą ir spalvų atitikimo, gera garso nereikalauja per daug apdaila, juoda rodo, stiliaus ir sidabro baltos spalvos rodo, žavesio!

Klausytis garso atskirti poziciją, pasinerti į žaidimą

Kreivumas ausinių tinka ausies kanalą, ir ausis dizainas ne tik pasyviai skydai išorės triukšmo, bet taip pat daro jį labiau stabili ir patogi nešioti!

Maža ir išskirtinį Ausies kabliuko dėvėti

Kaip mažas, kaip plačiai pupelių, ausyje dizainas ne tik pasyviai skydai išorės triukšmo, bet taip pat tinka ausies kanalą daugiau komforto ir stabilumo!

HD skambinkite mikrofonas

Individualų MIC priima dual-kondensatorius dizaino ir suports aukštos raiškos ragina mobilieji telefonai su standartinėmis (Amerikietiškas standartas) sąsaja formatai

Prekės Pavadinimas CCA
Modelio Numeris CCA CKX
Garso Valdymas No
Savybės Nuimamas Laidas
Atsparumas 22Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Sertifikavimo NĖRA
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Atminties Putos
Valdymo Mygtukas Taip
Su Mikrofonu Taip
Funkcija Sportas
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Jautrumas 115dB
Linijos Ilgis 1.25 m
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 10000Hz
Komunikacijos Laidiniu
Kištuko Tipas L Lenkimo
Stilius Ausies Kabliuko
Jungtys 3.5 mm
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai