Nauja Reduced price!
AUTOYOUTH Mikropluošto Odinis Vairas Padengti Automobilių Interjero Aksesuarų Papuošti 15 Colių Universalus Anti-Slip

AUTOYOUTH Mikropluošto Odinis Vairas Padengti Automobilių Interjero Aksesuarų Papuošti 15 Colių Universalus Anti-Slip "PASIDARYK pats" Sportas

€7.66

-47%

€14.46

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: adapteris vairas sportas, automatinis mikropluošto duster", 15 colių automobilio rato gaubtas, jūrų valtis vairas, krepšys padengti 16 colių, accord stiprintuvas, automobilio dekoras, interjero, automobilį valdyti rato gaubtas, automatiniu pavarų rankena, rato centras dangtelį 15 colių.

AUTOYOU TH Mikropluošto odinis vairas apima, pareikšti savo automobilio vairo, visiškai naują programą "outlook".Tiesiog pasirinkti dydį ir spalvą, kuri geriausiai tinka jūsų automobilio ir mėgautis įdomus "PASIDARYK pats" ranka siuvimo!Vairas Viršelis: Mikropluošto Odos Siuvimo Linija: 9 sruogos didelio stiprumo nylon line 100% Brand New ir lengva įdiegti.Tinka Dydis: Dydis M 38cm vairai, Plotis: apie 10,2 cm Priduria, komfortą ir stilių, bet kokia transporto priemonė, ir kartu apsaugoti transporto priemonės originalus vairas Priežastis Pirkimas Apima: Kokybė, Ilgaamžiškumas ir Puikus Sukibimas daug geriau vairavimo patirtį

[Funkcijos]: Prideda stiliaus prie esamų vairo.Porų išskirtinį ir patogi rankena.Su siūlais ir adata, mėgautis įdomus "PASIDARYK pats" siūlėmis.Didžiosios pakeisti sugadintas ar dėvėti originalus gamyklos odos, kuriems vairai.

[Pakuotės Turinys]: 1 x Odinis Vairas Dangtelis 1 x siuvimo linija, 1 x siuvimo adatos

[Valymo Būdas]: Vandens ir ploviklio valymas, išvengti benzinas šveitimas Gali ne sausas, švarus, Gali būti plaunami, ir vandens temperatūra negali būti aukštesnė nei 40 laipsnių negalima naudoti saulės poveikio negali liesti kai kurių organinių tirpiklių

[Pastaba]:

Kartais jums gali rasti, kad mūsų vairas wrap yra mažesnis, nei vairas, pls būti tikri, kad jis yra super kietas ir tampus, galite ištempti jį ir padėkite jį ant vairo.

Mikropluošto odos yra geriausias perdirbtos odos, jaučiasi minkšta, nei oda, nes savo nešiojami,orui, anti-aging, minkštos tekstūros, aplinkos apsaugos ir graži išvaizda,jis tapo ideali alternatyva natūralios odos.

AUTOYOUTH PASLAUGOS:

Populiariausios markės

Laivybos per 48 valandas

Garantinis aptarnavimas garantijos

AUTOYOUTH Grąžinamųjų išmokų Grąžinimo:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų užsakymo numerį.

AUTOYOUTH Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Automobilio Stilius rankų darbo
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Pritaikyti Taip
Modelio Pavadinimas Universalus Tinka ir yra Suderinama su Dauguma Transporto priemonių
Suite numeris Vairas Dangtelį (1 Vnt.)
Dydis 38cm/ 15 inch
Prekės Skersmuo 38cm
Prekės Svoris 160g
Interjero Priedai Vairo Apima
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Medžiagos Tipas mikropluošto odos
Specialios Funkcijos Dekoruoti Automobilio Salono Vėdinimą Skidproof
Prekės Pavadinimas AUTOYOUTH
Elemento Plotis 10.5cm
spalva Raudona, Mėlyna, Pilka, Juoda
Paskirties Transporto priemonės Vairas
Elemento Ilgio 53cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0.02cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai