Nauja Reduced price!
Automobilių Automatiškai, 4 Durų, Langų Arčiau Atidaryti Šoniniai Veidrodėliai Katalogą Lankstymo platinti Subaru XV-2017/Forester Legacy 2013-m.

Automobilių Automatiškai, 4 Durų, Langų Arčiau Atidaryti Šoniniai Veidrodėliai Katalogą Lankstymo platinti Subaru XV-2017/Forester Legacy 2013-m.

€41.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: miško subaru, citroen daugiaformačių, svirtis subaru xv 2017, durų arčiau automobilių, arčiau durų, automobilio lipdukas, subaru xv, už "subaru" levorg, prietaisas subaru forester, nešiojamų veidrodis, veidrodėliai.

Pastaba: 1.Prašome atkreipti dėmesį, mums, ką yra jūsų automobilį, ir metai, kai jums užsakymą 2. Automobilis turi su elektros pusėje veidrodis, ar mygtuką, kad kontrolės, veidrodžio dangtelis ar skleisti, jei ne , veidrodis kartus funkcija neveiks 3. Mes taip pat su modelio automobilį be veidrodžio kartus funkciją , jei norite , prašome susisiekti su mumis ir 4. Dont tinka Teisę tvarkyklės modelio savybės: 1.Statinio darbo maitinimas: DC 12V 2. Statinio darbinė srovė: 3. Tinkama darbinė temperatūra: -20-80 laipsnis, Pareigos: 1. Paspauskite Užraktas, 4 durys, langai uždaryti automatiškai 2 2 2. Paspauskite Atrakinti-Užrakinti-Atrakinti, 4 durys, langai atidaryti automatiškai 2 2 3. Paramos Smart Klavišą mygtuką ant Vairuotojo durų 4. Paspauskite Atrakinimo mygtuką, kai langai yra uždaryti, langų sustabdyti uždarymo 5. Paspauskite Užrakto mygtuką, langas automatiškai uždaryti arti dar 6.PressUnLockbutton kai langai yra atidaryti, langų sustabdyti atidaryti 7.PressUnLock-Lock-Unlockbutton, langą vėl 8.Paspauskite Užrakinti-atrakinti-Užrakinti langą šiek tiek 2-5cm 9.Pridėti Auto funkcija, su 3 jungikliai vairuotojo durelių porankiai jungiklis, auto ikiir žemyn 10.Paspauskite Užraktas, veidrodėliai kartus 11. Paspauskite Atrakinti, Veidrodis Skleisti 12. "Prijungti ir leisti Pristatymo Informacija : 1.Siųsti elementą, per 4 darbo dienas(neįskaitant savaitgalio ir atostogų metu) ir tai, ką krovinio vežėjas pirkėjui pasirinkti 2.By Patogiamgyvenimui.lt standartinio laivybos ,paprastai reikia 30-50 darbo dienas atvykti į pirkėjo vietos pašte 3.Bus atnaujinti sekimo numerį, Patogiamgyvenimui.lt. 4.Mes negalime prisiimti atsakomybės dėl pirkėjo šalis tarifą ar bet kokią tvarkymo mokestis , pavyzdžiui, nuotolinio zonos tvarkymo mokestis,ect 5.Jei neturite specialaus elemento vertę, prašome sukurti naują įrašą arba siųsti mums žinutę.Tinka Subaru XV 2015-2017/Forester Legacy 2013-2015 m.

Geriausia Paslaugos Ir Garantijos : 1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų eBay ID. 2. Grįžti laivyba apmoka Pirkėjas 3.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-mnth garantija 4. Jei vandens pateks į esmę,mes dont imtis responsibity remonto arba grąžinti, arba grąžinti pinigus . 5.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

funkcija 8 Pridėti vairuotojo doro 3 jungiklio būti AUTOMATIŠKAI
funkcija 3 Lango Stop
funkcijos 7 Šoninis Veidrodis Skleisti
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Uždaryti Langą
funkcija 6 Šoninis Veidrodis Katalogą
funkcija 5 Palikti Lango Skirtumas
Prekės Svoris 0.5
Funkcijos 2 Langas
Funkcija 4 Pakartokite Langą Uždaryti Atidaryti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai