Nauja Reduced price!
70 80cm Realus Fizinis Meškėnas Kailių Apykaklės Tinka Puspalčiai, Paltai Prabangus Šiltas Šalikas Moterims, Šalikai Žemyn Striukė Kailio Kepurę

70 80cm Realus Fizinis Meškėnas Kailių Apykaklės Tinka Puspalčiai, Paltai Prabangus Šiltas Šalikas Moterims, Šalikai Žemyn Striukė Kailio Kepurę

€45.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: apykaklė lapės, kailio kaklo, padirbtų kailių skara, lapės kailio gaubtas, kailio gaubtas apdaila, fur real šalikas, kaklo oda, lapės kailio šalikas, dirbtiniais kailiais apykaklės, apykaklė lapės kailiniai.

Rankinis matavimas,yra klaida, 3-5 mm.

Skalbimo instrukcijos: Ne Šlapias, be baliklio, Nr. Skalbimo,Profesionalus sausas valymas, Žemos temperatūros lyginimo, nėra aukštos temperatūros.

Tarptautinės pirkėjų apsilankyti bendrovės

Apie mus:

Kinijos Sičuano Dehua Odos Manufacturing Co., Ltd., prasidėjo vasario 8, 2004 m., jau seniai yra 16 metų.Bendrovės prekinis ženklas "D&H KAILIO" buvo įkurta niujorke, JAV, 1998 m.

Bendrovė daugiausia gamina odos, audinės ir kiti odos gaminiai, namų apyvokos prekės, madingi moteriški drabužiai, krepšiai ir batai.Ji turi didžiausią gamyklą Kinijoje ir į viršų technologijų mokslinių tyrimų ir plėtros komanda.D&H KAILIO stato geriausių platforma pasaulio kailių pramonės ir įkvepia tapti tarptautinės prekybos ir gamybos grupei.Bendradarbiavimo ryšius su visame pasaulyje žinomų prabangių prekės ženklų GUCCI, AMANI, "PRADA" ir pan.D&H KAILIŲ gaminiai eksportuojami į Prancūziją, Danija, Vokietija, Italija, Jungtinės amerikos valstijos, Argentina, Rusija ir kitos Europos ir Amerikos šalių, ir yra labai mylimas vartotojų, namuose, ir užsienyje.

Transporto terminas:

Patogiamgyvenimui.lt standartinis pristatymas poreikius 7-25 dienomis.

DHL, Fedx, UPS, reikia 4-10 dienų.

Įtakos nenugalimas veiksnių, ten bus vėluojama.

Darbo laikas:

Pirmadienis-šeštadienis, 9 am-6 pm.Jūsų žinutė, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Atsiliepimai:

Atidžiai patikrinkite gavęs paketą, nėra klaidos pasirašant paketą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti savo klausimus kaip įmanoma greičiau, ir suteiks jums priimtiną atsakymą.Prašome palikti penkių žvaigždučių apžvalgos ir nuotraukos.Ačiū.

Lytis Bendrosios Paskirties
Sezonas Pavasarį ir rudenį, žiemą
Modelio Numeris 1511
Šalikai Ilgis 60cm-80cm
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Oda jis zi mao
Plotis 16cm
Punktas 1511
Ilgis 70cm
Sudedamoji Dalis Turinys Daugiau nei 96%
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Stačiakampis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Korėjos Versija
Medžiaga kailiniai
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai