Nauja Reduced price!
Mados Rudens Vilnos Pledas Sijonas Moterų Žiemos Plius Dydis Aukštis Juosmens-Line Mini Sijonai Moterų Klubo Paketą faldas mujer Saia

Mados Rudens Vilnos Pledas Sijonas Moterų Žiemos Plius Dydis Aukštis Juosmens-Line Mini Sijonai Moterų Klubo Paketą faldas mujer Saia

€10.35

-28%

€14.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sijonas y2k, 2 plyšio sijonas, paprasta klostuotas sijonas moterims, žemas augimas juosmens mini sijonas, pantsuit didelis dydis, Sijonas, rudos spalvos mini sijonas, ilgas smėlio spalvos pledas sijonas, ilgi sijonai, žalia, vilnos maxi sijonas mezgimo.

Dydžių Lentelė

Dydis S Liemuo: 64cm, Ilgis:41cm, Klubai :88cm Dydis M Juosmens: 68cm, Ilgis:42cm, Klubai :92cm Dydis L Juosmens: 72cm, Ilgis:43cm, Klubai :96cm Dydis XL Liemuo: 76cm, Ilgis:44cm, Klubai :100 cm XXL Dydžio Juosmens: 80cm, Ilgis:45cm, Klubai :104cm Pastaba: Tai yra Azijos Dydis ,Visi dydis yra matuojamas cm ,Azijos dydis yra šiek tiek mažesnis nei Europos dydį ir Amerikos dydis.Pls, pažiūrėkite, stalo prieš jus pirkti.jei nesate tikri dėl dydžio ,pls nedvejodami susisiekti su mumis prieš vietoje užsakymo.

Modelis Rodo

1.Prašome Atkreipti Dėmesį:

(1)Faktinis audinio spalvos gali šiek tiek skirtis nuo interneto spalvų, nes variantus ekrano spalvų parametrus. (2)Kai jūs žinote, kad jūsų kūnas matavimais,konsultuoja dydžio diagramos produktų puslapių faktinio prekės matavimai, siekiant nustatyti, kuris dydis jums reikia pirkti.

2. Kūno Matavimai:

Matavimo patarimų puikiai tinka: Gauti matuojant, prieš pateikiant užsakymą.mes primygtinai siūlome, jūs turite savo matavimai pirmoji profesionali siuvėja arba priemonė sau taip priemonę vadovas toliau.

3.Grąžinimo ir Keitimo Politika:

1.Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant. 2.Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku. 3.Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums. 4.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje.

4. Atsiliepimų Politika:

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus. 4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Rudenį sijonas Elegantiškas Moterų Sijonas
rudenį sijonas F493
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Vilnos Sijonas
aukšto liemens sijonas vilnonis sijonas
moterų sijonas aukštos kokybės sijonas su aukštos juosmens
Amžius Amžius 18-35 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
moterų sijonas mados moterų sijonas
Lytis MOTERIS
Siluetas A-LINE
batai, sijonai moterims spodnica
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Pledas
Talėja imperija
Apdaila NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai