Nauja Reduced price!
8 colių android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atminties automobilių dvd grotuvo ChangAn CS35 su WIFI/BT muzika/OBD/USB DVR/Fotoaparatas

8 colių android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atminties automobilių dvd grotuvo ChangAn CS35 su WIFI/BT muzika/OBD/USB DVR/Fotoaparatas

€171.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 360 kamera laipsnis, 1 din car multimedia, 470 8gb, automobilių muzika, plėvele m9, vaizdo įrašymas, memoria ram, "logan" daugiaformačių, 8 gb gpu, changan cs35 radijas.

Specifikacija: 1) RK PX3 "Android" 7.1 Quad-core A9 Procesorius, 2) Atmintis: Ram +Rom 2 +16 GB 3) Aukštos temperatūros lazerio galvutė grandinė, kuri galėtų dirbti 85°C temperatūroje, stabilus veikimas ir ilgas tarnavimo laikas 4) GALI AUTOBUSŲ taikomos visiems motociklų tipams " susitarimą (rodyti Atvirkštinio jutiklis, oro kondicionierius, apšvietimas, užraktas, aliejus dėvėti ir padangų slėgio). 5) Remti modulinės USB 3G Bevielio tinklo plokštė (WCDMA/DSDPA/CDMA 2000/EVDO), patogus naršyti Internete. 6) HD skaitmeninis jutiklinis ekranas 1024*600 7) Super elektroninė anti-shock " technologija 8) FM/AM radijo, 30 saugomi radijas 9) palaiko RDS/TMC 10) Parama DVD/WMA/VCD/MP4/(AVI,ASF)/MP3/CD-R/CD-RW PLAYER 11) Parama SD Kortelę/USB 12) Built-in GPS navigacija 13) Paramą, digital TV, DVB-T/DVB-T2/ISDB/ATSC/ (Neprivaloma) 14) Galinio vaizdo kameros įvestis, automobilį automatiškai išjungia ekraną (pasirinktinai) 15) Vairas kontrolė 16) Veidrodis nuorodą Parama 17) Wifi / 3G interneto Remti 18) Quad zone funkciją, klausytis muzikos ir peržiūrėti žemėlapį, vairuodamas automobilį19) Kalbos:English/portugalų/arabų/turkų/italų,prancūzų/ispanų/Rusija ir kt. 20) palaiko Garso/Vaizdo įėjimas/išėjimas. 21) Palaikyti "Bluetooth".Parama telefonų funkcija 22) Paramos backlight control,Logotipu, pasirinkite, UI nuotrauką, pasirinkite. 23) Išoriniai mikrofonai (pasirinktinai) 24) Aukšto galia 50*4, Profesionalus garso apdorojimo.

Produkto ir Funkcija rodyti:

Sąsaja rodyti:

Pakuotė:

Vežimas

1) Mes priimame Alipay, Viza, "Mastercard", "Moneybookers", debetinė kortelė", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Transportas

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Patogiamgyvenimui.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus .Prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Prekės Svoris 3.5kg
Din Dvigubas Din
Max Išorinė Atmintis 64G
Elemento Dydis 470*270*360 MM
Rezoliucija 1024*600
Mygtuko Spalva 7 spalvų jums pasirinkti
Specialios Funkcijos Įkroviklis
Ekrano Dydis 8"
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
WIFI/3G Parama
"Android" versija Android 7.1
Veidrodis nuorodą Parama
Operacinės Sistemos "Android"
Galia 4*45w
RAM 2G
ROM 16G
BT/BT Muzika/BT Telefono Parama
Modelio Pavadinimas ZT-A11093
USB Parama
Jutiklinis Ekranas Capacitive
Prekės Pavadinimas ZESTECH
TF/Micro SD Lizdas 0
Boot Logo Pasirinkti pagal youself
OSD Kalba Persų
Skaitmeninės Medijos Formatas Video CD
Medžiagos Tipas Metalo/Plastiko
Taurė 4 BRANDUOLIŲ 1.6 Ghz
Įtampa 12V

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai