Nauja Reduced price!
Naujas baofeng nešiojamą Radijo mikrofonas Walkie Talkie mikrofonas Baofeng Garsiakalbis Mic UV-5R UV-5RA UV-5RE UV-3R UV-82 UV-8D

Naujas baofeng nešiojamą Radijo mikrofonas Walkie Talkie mikrofonas Baofeng Garsiakalbis Mic UV-5R UV-5RA UV-5RE UV-3R UV-82 UV-8D

€4.14

-34%

€6.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bazinė baofeng uv 82, baofeng uv 5r micro, mikrofonas syomki, baofeng garsiakalbis, vienetų baofeng uv 82, baofeng uv 5r įkroviklis usb, tr garsiakalbis, baofeng mikrofonas garsiakalbis, grupė mikrofonas, cb radijo uhf.

Baofeng uv-5r mikrofonas Radijo Walkie Talkie mikrofonas Baofeng Garsiakalbis Mic UV-5R UV-5RA UV-5RE UV-3R UV-82 UV-8D

Produkto Aprašymas:

Šis produktas yra suprojektuoti, kad tilptų jūsų delne požiūriu ergonomikos.Yra paruošta aukštos kokybės medžiagos, kartu su keliais dizaino atnaujinimo, daro jį labiau patogus, gražus ir patvarus.

Tuo pačiu metu, garsiakalbis mikrofonas yra nedidelis geležies įrašą atgal, taigi, ne tik jūs galite turėti jį ant savo rankų, bet taip pat gali pakabinti jį ant peties ar rankos, kai patruliuoja nemokamai savo rankas.

Ji yra labiausiai populiarus policijos ir saugumo darbuotojai, ir dažniausiai naudojamas patrulio pareigas, didelės komandos veiklą, verslo veiklos ir vyresniųjų pramogų vietų.

Pakuotė

1x mikrofonas

Prekės Pavadinimas baofeng
Elemento Tipas garsiakalbis
Modelio Numeris baofeng mic mikrofonas
Tipas baofeng walkie talkie Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai