Nauja Reduced price!
Medvilnės Mišinys Lentelė Lapas Pagal Veido Skyle Patalynės Visą Wrap Elastinga Masažo Lova Padengti Spa Dulkėms Minkštas Salonas Profesinės

Medvilnės Mišinys Lentelė Lapas Pagal Veido Skyle Patalynės Visą Wrap Elastinga Masažo Lova Padengti Spa Dulkėms Minkštas Salonas Profesinės

€10.66

-24%

€14.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rutuliukai lova apima, nemokamas pristatymas masažo stalo, lovos šuo pet, wazir patalynė, lova spa, drap housse lentelė masažas, karalius wong, vienkartiniai masažo lova apima, veido skylės dangtelis, lova massag.

Savybės:

Elastinga Edge: Masažo lova dangtelis yra dizainas ir tampri medžiaga leis pasiūlyti ideali forma ir bus apsaugoti nuo bet išsiliejimo,teikti patogus ir neslidus

masažas jausmas vartotojams.

Kvėpavimas Skylė: Puikios kokybės spa lovos uždenkite veidą skylę.Kvėpavimas, antklodė, skirta geriau malonumą masažas labiausiai terapeutas ir salonai.

Dydis: Apie 190 x 70cm/74.8 x 27.56 colių(L x W).Tinka 80cm ar mažiau masažo lova.Grožio lakštai padengti marža gali būti koreguojamas laisvai pagal faktinius poreikius.

Medžiaga: Daugkartinio naudojimo spa lova dangtelis yra pagamintas iš medvilnės mišinys, tai labai minkštas, patogus ir patvarus.Aplinkos apsaugos medžiagos, kad jus sveiki.

Taikoma Kartų: Taikoma bet grožio salonas, spa vieta, tinka ligoninėje, tobula terapijos higienos priežiūra; - Tinka naudoti namuose, lengva valyti, daugiau skalbimo funkciją.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Masažo Lova Padengti

Medžiaga: Medvilnės Mišinys

Spalva: Balta, Rožinė, Juoda, Violetinė

Dydis: Apie 190 x 70cm/74.8 x 27.56 colių(L x W)

Komplektą Sudaro:

1Pc x Masažo Lova Padengti

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Technics Kita
modelis Kita
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kita
Siūlų Skaičius Kita
Audinio Skaičius Kita
Stilius Kita
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai