Nauja Reduced price!
Automobilio priekinio, galinio Stiklo Valytuvų Mentės Už CADILLAC Escalade (2009+) ,19

Automobilio priekinio, galinio Stiklo Valytuvų Mentės Už CADILLAC Escalade (2009+) ,19"+24",Priekinio stiklo Valytuvų Mentės Gumos Pildymas , Automobilių Reikmenys

€23.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: veidrodis suzuki swift, cadillac emblema, cadillac logotipas, hyundai veloster vairas, a6 galinis difuzorius, cadillac emblema decal, ford antgalis, pajero v46, cadillac escalade logotipas, bmw mygtuką sportas.

3818672603007346 Karšto parduoti valytuvų gumos papildymo rekomenduojame JAV $ 3.98 / US $ 3.98 / JAV dolerių, 4.32 / Automobilio priekinio, galinio Stiklo Valytuvų Mentės Už CADILLAC Escalade (2009+) ,19"+24", Gamtinis kaučiukas , Trys-segmental tipo priekinio, galinio stiklo valytuvas, Automobilių Reikmenys

Spalva:balck

Produkto specifikacijos:Du gabalus

Taikytinos modeliai:CADILLAC Escalade (2009 m.+)

Specialios funkcijos: aukštos raiškos, patvarus

Štai konvertavimo iš coliai cm:

Darling,prašome pažvelgti į šių patarimų, kad aš noriu pasakyti jums kaip draugas

1)Dėl rusų pašto politikos koregavimas,jūs turite rašytojas savo vardą ir pavardę, kad jūs galite gauti sklypą.

2)Tai yra natūrali guma valytuvo.

3)siekiant užtikrinti jūsų saugumą,mes rekomenduojame, kad jūs pakeiskite valytuvų kartą per metus.

4)Siekiant išvengti neteisingų valytuvai,įsitikinkite, valytuvai, ar montavimo savo automobilį ir rasti teisingą valytuvai prieš perkant.

5)Jei nėra jums reikia valytuvai,prašome nufotografuoti jūsų originalus valytuvai,mes pasistengsime atsakyti jums į 8 valandų.

6)Mūsų valytuvai yra jūsų geriausias pasirinkimas,nes jie visi pagal ISO/TS16949:2009 sertifikavimo .Tai simbolis yra aukštos kokybės.

7)Mes turime importo ir eksporto verslą,nesvarbu, jums reikia mažais arba dideliais kiekiais,jūs galite susisiekti su mumis,mes jums palankios ir pasirinkti labiausiai tinkamas tarptautinės logistikos,kad suteikti jums geriausias prekybos patirtį. 8)Jei gaunate produktą ir produkto yra rasti sugadinti transporto , prašome nesuteikia mums artimųjų arba neigiama atsiliepimą, iš pradžių, tiesiog nufotografuoti ir atsiųsti jį mums , mes slove jūsų problema stengiamės, ačiū jums labai!

Priežastis valytuvas tai gedimas ir sprendimas:

1) yra matomi ženklai po apliejimo

Priežastis problema:Valytuvų, yra gumos produktas,nors ji po kietinimo procesas,tai standumo dar mažesnis nei stiklo,tai reiškia, kad yra dviem atvejais dulkės ant stiklo.Vienas yra "Paviršiaus dulkės" ,jis bus stumiama nuo valytuvų, o ne didelę įtaką valytuvus.Bet jei dulkės ant stiklo paviršiaus tvirtai,valytuvas kirsti dulkių ir žalos valytuvų paviršiaus.Kai valytuvas veikia,plotis susisiekti su stiklo yra tik 0.25 mm,bet nepilnametis attrit bus įtakoja švarus.

Sprendimas:1.Valymas stiklo atidžiai prieš jums pakeisti valytuvus. 2.Išlaikyti valymas, langų stiklas,tokių kaip rankomis lavonų mažų vabzdžių. 3.Su purkštuvų valyti stiklo, prieš vairavimo sumažėtų tikimybė, kad dulkės ant stiklo paviršiaus tvirtai. 3.Naudoti valytuvas vandens nuplauti aliejų arba vaškas ant stiklo.

2) yra keletas srityje negali švarus

Priežastis klausimas:galia valytuvo nepakanka:Spyruoklė sumažės, kai jūs jį naudoti ilgesnį laiką ,todėl gal negali surištos stiklo paviršiaus ir negali švarus, labai gerai.

Sprendimas"Pakeisti pavasario ir reguliuoti valytuvo.

Priežastis klausimas B:lango gauti automobilių išmetamųjų dujų taršos lengvai, arba kai jums yra skalbimo automobilio įdėti vaškas purškiamas stiklo sukelti negali švarus gerai.

Sprendimas:Naudokite profesinės valytuvas vandens

3) Apliejimo turi didžiulį triukšmą

Priežastis klausimas:kampas valytuvo nėra gerai,nes valytuvas turi daug purvo po ilgo laiko naudojimo led gauti atsparumą ir taip, kad valytuvo kampas yra deformuoti ir triukšmo.

Sprendimas:Nustatykite valytuvo,kad viršutinis ir lowermost darbo kampas 85 laipsnių~95 laipsnių.

Montavimo NR. iš Parduotuvės
Automobilių Gamintojo cadillac
Metų 2009+
Automobilio markė Už CADILLAC
Modelio Pavadinimas Už Escalade
Specialios Funkcijos aukštos raiškos, patvarus
Medžiaga Plienas, POM plastikas, Natūralus kaučiukas
Produkto specifikacijos
Prekės Pavadinimas KCTION
Dydis 19"+24"
Prekės Svoris 0.320kg
Medžiagos Tipas Plienas,Natūrali guma
Elemento Aukštis 5cm
Valytuvų tipas
Elemento Plotis 5.5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai