Nauja Reduced price!
Piniginė vyriška natūralios odos sankabos krepšys billeteras para hombre vyriškos piniginės, vyriškos rankinės odos originali prabanga portafoglio uomo

Piniginė vyriška natūralios odos sankabos krepšys billeteras para hombre vyriškos piniginės, vyriškos rankinės odos originali prabanga portafoglio uomo

€4.18

-29%

€5.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: odos piniginės, moterų piniginės bul, ls piniginė, europos sankabos, piniginės, prekės prabanga moteris, vyrų megztinis, vakarų piniginės vyrams, odinis vyrų piniginės, tcgad odos piniginės vyrams.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[53638]

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl produkto.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:mums reikia 2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Patogiamgyvenimui.lt, jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. 3.Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.PASTABA: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Kiekvienas asmuo jo ekranas yra skirtingas, todėl šiek tiek skirtingos spalvos vaizdas iš produkto.Prašome suprasti.Jei jūs proto.Prašome atidžiai rinktis ATSILIEPIMAI: Jūsų satisfication yra mūsų tikslas.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome siūlo mums teigiamų atsiliepimų, jei jus tenkina prekė.Dėkojame už jūsų laiko skaityti aukščiau.Laimingas pirkinių.

Medžiagos Sudėtis PU
Piniginės Organizatorius Piniginės
Antistop 4 Piniginės vyrams
Elemento Aukštis 1.8cm
Elemento Plotis 11
Modelio Numeris Vyrų sankabos
Elemento Ilgio 20cm
Apdaila Laiškas
Prekės Pavadinimas banabanma
Antistop 6 Žmogaus sankabos
Modelio Tipas Kietas
Antistop 3 vyrų piniginės
Piniginės Ilgis ilgai
Interjeras Kortelės Turėtojas
Antistop 1 Vyrų Piniginės
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Stilius Atsitiktinis
Prekės Svoris 0.15
Antistop 5 vyrų odos piniginės
Pamušalas Poliesteris
Antistop 2 sankabos krepšys
Lytis VYRAI
Elemento Tipas piniginės
Pagrindinė Medžiaga PU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai