Nauja Reduced price!
Trijų fazių visiškai izoliuotas AC fazės poslinkio įtampos reguliatorius, modulio 90A galios reguliatorius LSA-TH3P90Y

Trijų fazių visiškai izoliuotas AC fazės poslinkio įtampos reguliatorius, modulio 90A galios reguliatorius LSA-TH3P90Y

€66.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pll etapas shifter, arduino srovės transformatoriaus, labai mažos elektros energijos tiekimo, fazinis, mutron etapas shifter, srovė dc jutiklis, 12v 1w, mxr etapas shifter, nustatyti fazės poslinkio, sct 013.

Nei medžiagų, nei kokybės slėgio reguliavimo modulis yra geriausia medžiaga, Taobao, dizainas yra labiausiai puikus.

Kas yra priežastis?

1 išorės +12V DC maitinimo.Kai kurie produktai turi suteikti jums su +12V maitinimo, ir yra galia, tikslumo reikalavimus, galite naudotis kėlė daug nepatogumų ir erzina.Šis produktas neturi reikalauti, kad vartotojo teikti nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis.

2 joks išorinis sinchroninio transformatorius (ar kitų sukelti modulis) reikalingas šio produkto.Dėl protingo dizaino, kosmoso naudojimo, galite naudoti, bet taip pat supaprastinti diegimo ir laidų.Tuo pačiu metu, mažiau laidų, taip pat mažina galimybę prastas kontaktas.

3 kontrolės metodus, visišką Suderinamumą.Galite naudoti potenciometras kontrolės, taip pat galite naudoti įvairių automatinis signalo kontrolė (tokių asFour-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, ir t. t.), modulis gali būti Kompetentinga įvairių programų, valdymas patogus.Tai leidžia jums pasirinkti, paprasta, lengva paruošti, kad būtų išvengta žalos, padarytos netinkamos rūšies parinkimas.

4 valdymo tikslumas yra labai didelis.Vartotojai paprastai ignoruoti pastebėjo, tikslumas šį parametrą.Labai siaurą produktų asortimentą, keletas padarinių, pvz., 4-20mA kontrolės, tikrasis diapazonas tik 6-13mA (svaiginti); kai kurie net negali išėjimo 0 arba negali išėjimo didžiausias.Toks nesubrendęs produktai yra verta mąstyti.

Penkių importuota ST didelės galios silicio kontroliuojamos silicio, kaip pagrindinis komponentas modulis.Aukštos kokybės produktai yra ne tik užsiimti vartotojui, bet taip pat mūsų reputacija ir gyvenimą.

6 ši serija yra arti linijos neigiamo grįžtamojo ryšio funkcija, siekiant patenkinti skirtingus klientų.Kai kuriems klientams reikia turėti neigiamų atsiliepimų funkcija įtampos reguliavimo modulis labai aukštus reikalavimus pramoninei paskirčiai, be jokių tinkamų produktų ir nerimauti.Skyriaus I dalies aukšti reikalavimai kliento specialiai sukurtas šis Savarankiškai įtampos neigiamų atsiliepimų trijų fazių įtampos reguliatorius, modulio, be išorinio maitinimo, sukelti modulis, naudoti labai patogu.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome paspausti ant link:item.taobao.com/item.htm?id=37832809179

Sveiki vartotojai prieš ir po pardavimo daryti techninius mainus su mumis!

Ronco LSA - integruotas trijų fazių įtampos reguliatorius modulis yra skirtas importuoti didelės apimties integrinio grandyno, RC atsparumas talpą, sugeria grandinės ir maitinimo grandinė yra lygus vienai, kurie gali būti nustatyti automatiškai arba rankiniu būdu pakeisti įtampa apkrovos reguliuoti trijų fazių galią.Pagal valdymo veiksmai įėjimas, trys etape gali pakeisti stipri jaudinimo impulso signalą į kontrolės vidaus valdomas silicio ir realizuoti trijų fazių apkrova įtampa. 0V pilna įtampos elektros tinklo gali būti koreguojamas, nuolat.

Pavyzdžiai produkto naudojimas:

Šildymas: Elektra, krosnis, liejimo įranga, termoplastinė liejimo, tekstilės įranga, centrinis šildymas, elektros energijos tiekimo, paskirstymo sistemos, džiovinimo

Elektros technika: Ventiliatoriaus variklio, vandens siurblio variklis, liejimo mašinos, sukimo momento variklis

Apšvietimas: Viešojo apšvietimo įrenginiai, pramonės, apšvietimo, scenos apšvietimas

Kiti: Transformatorius, induktyvumą, ritės, elektros suvirinimo darbai, galvanizavimo

Produkto savybės:

1, be išorinių sinchroninio transformatorius, taip pat nereikia išorinės įvesties +12V DC maitinimo.

2, įėjimo kontrolės gale aukštos įtampos ir pagrindiniai grandine tarp visiškai atskirai, projektavimo, šiluminės izoliacijos terpės slėgis didesnis kaip 2000 VAC, UL saugos elektroniniams komponentams.

3 , didelės galios tiristoriaus ir mažai šilumos varža vario, keramikos, klijavimas (DCB) naudojamos nedidelės apimties, stabilių rezultatų ir aukštas patikimumas.

4 Visapusišką pagalbą 4-20mA, 0-5Vdc, 0-10Vdc, 1-5Vdc, 0-10mA ir kitų įvesties automatinio valdymo režimu, taip pat gali būti naudojamas rankiniu būdu kontroliuoti.Įvesties reguliavimo diapazonas yra labai platus, išėjimo reglamento tikslumas yra didelis, trijų fazių simetrija yra gera anti-trukdžių gebėjimas yra stipri. 5 Linijiniai kompensavimo funkcija, išėjimo charakteristikos kreivė yra linijinė.

6 Mažesnių harmoninių trikdžių, produktas turi įmontuotą SCR apsaugos grandinę.

7 , produktas gali prisitaikyti prie transformatoriaus indukcinės apkrovos arba elektros šildymo atspariu apkrova, krovinio delta formos arba Y formos jungtis gali, Y-jungtis subalansuotas trijų fazių apkrova centras neturi galimybės naudotis N eilutės.

8 Produktai taip pat tinka ir mažų elektros trifaze sukimo momento variklis greitis, ir ventiliatorius, siurblys ir kt., taip pat gali būti taikomas lėtos KINTAMOSIOS srovės variklis.

9 LED maitinimo indikacijos ir išėjimo reglamentą.

10 , Produktai, tinkami trijų fazių, keturių vielos, grandinės, AC 380V + 10%, dažnis: 50 hz.Automatinio identifikavimo fazės seka, į liniją, grandinės, R, S, T etapo reikalavimus.Jei vartotojas turi būti naudojami kitos įtampos, arba nulinės linijos, gali būti pritaikytas prie savo įmonę.

Tipas Loginės Mikroschemos
sąlyga Naujas
Modelio Numeris LSA-TH3P90Y
kontaktų forma Konversijos tipą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai