Nauja Reduced price!
Kūno Temperatūros Stebėjimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas Fitness Tracker Smartwatch

Kūno Temperatūros Stebėjimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas Fitness Tracker Smartwatch "IOS", "Android"

€18.13

-30%

€25.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, kūno temperatūra apyrankė, temperatur žiūrėti, p16, plius smart žiūrėti, smartwatch moterims, hestia žiūrėti, smart žiūrėti, vyras smart žiūrėti, smart žiūrėti zl01.

Kūno Temperatūros Stebėjimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas Fitness Tracker Smartwatch "IOS", "Android"

Ekrano Dydis: 1.3 colių Ekrano Raiška: 240*240 Apyrankės Dydis: 255MM*20MM*2.3 MM Baterijos Talpa: 150mAH PROCESORIUS: Hs6620D Jutiklinis Ekranas: Vienu Paspaudimu Sistema: Suderinama Android 4.4 IOS 8.4 Programėlės Pavadinimas: Wearfit2.0 Funkcijas: Sporto režimas parama Rankas aukštyn ir ekraną, paramą Miego stebėjimo paramos Paleisti stebėti paramos Skambučių priminimas parama Pranešimo priėmimo paramos Sėdimas priminimas parama Signalizacijos priminimas parama Netrukdyti režimo palaikymas Fotografavimas parama Rasti Apyrankę parama Ilgai paspauskite touch " parama Oro parama Braukite per ekraną, paramą Širdies ritmo palaikymas Temperatūros palaikymas Kraujo spaudimo paremti Kraujo deguonies parama Aplinkos temperatūros palaikymas "Apple" sveikatos rėmimo Pakavimo Sąrašas: 1 x Smart Žiūrėti 1 x Vartotojo Vadovas 1 x Įkroviklis Laidas 1 x Dėžutė Pastaba: 1. Nešiojami prietaisai stebėti žmogaus veikla, naudojant elektroninius jutiklius.Jie yra ne lygis, vartojimo elektronikos.Tai normalu, kad tam tikras nukrypimas.Sveikatos bandymo rezultatus, žiūrėti yra tik informacinio pobūdžio ir negali būti lyginama su medicinos įranga.Kai laikrodis yra ant paviršiaus objektas, yra ir bus širdies ritmo / kraujo slėgis ir kiti bandymo rezultatus.Tai yra normalu ir tai nėra produkto defektas. 2. Kaip firmware yra nuolat atnaujinamas, vartotojo sąsaja bus atitinkamai atnaujinti.Nuotraukos yra nuoroda tik, ir viskas priklauso nuo esamo gaminio. 3.Šis produktas-tai elektroninis produktas.Nereikia vonia su šio produkto.Nelaikykite šilumos esant aukštai temperatūrai.Nemerkite jo į vandenį . 4.Prašome parsisiųsti APP pirma, ir įpareigoja žiūrėti, nenaudokite mobiliojo telefono "Bluetooth" tiesiogiai susieti žiūrėti.Jei jis jau yra prisijungę, prašome ištrinti suderinta žiūrėti iš mobiliojo telefono "Bluetooth" įrenginio atitikimo.

PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tinklo Režimas NĖRA
Nešiojami Prietaisai Smart Laikrodžiai
ROM <128MB
Ekrano Formos ROUND
RAM <128MB
Kalbos Rusų
Baterijos talpa 120-180mAh
Funkcija kalendorius
Kelis Ratukus Taip
Prekės Pavadinimas JQAIQ
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Sportas
Grupė Nuimamas Taip
Baterija Nuimamas No
PROCESORIAUS Modelis HS6620D
Judėjimo Tipas Elektroninis
GPS No
Tipas Dėl Riešo
Juostos Medžiaga Silikagelis
smartwatch Žiūrėti Smart
Bylos Medžiaga LYDINYS
SIM Kortelės Prieinamos No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Ekrano Dydis 1.3 colių
Buitinė Technika Pažangios Elektronikos
Sistema NĖRA
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Rezoliucija 240*240
Mechanizmas No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai