Nauja Reduced price!
MOFi Stiklo Redmi 8 Pastaba 8Pro 8T 7 7pro Full Screen Protector Pastaba 10 8 7 6 5 Pro Xiaomi Mi Note10 Note6 Grūdintas Filmas

MOFi Stiklo Redmi 8 Pastaba 8Pro 8T 7 7pro Full Screen Protector Pastaba 10 8 7 6 5 Pro Xiaomi Mi Note10 Note6 Grūdintas Filmas

€7.18

-20%

€8.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: atveju, kultivatorius 10, xiqomi redmi pastaba 8t stiklo, jungtinėse bylose xiaomi redmi pastaba 8 pro", 10 mi, readme pastaba 8t, 10 pastaba xiaomi, 10x redmi, slytherin xiaiomi redmi 8 pro", xiaomi mi max 3, ratlankio xiaomi redmi 6 pastaba pro.

Suderinama Sekti Mobiliuoju Telefonu Modeliai:

už Xiaomi Redmi 5 Pastaba 5pro

už Xiaomi Redmi 6 Pastaba 6pro

už Xiaomi Redmi 7 Pastaba 7pro

už Xiaomi Redmi 8 Pastaba

už Xiaomi Redmi Pastaba 8pro

už Xiaomi Redmi Pastaba 8T

už Xiaomi 10 Pastaba

už Xiaomi 10 Pastaba pro

APIE MOFi

Nuo 2006 m., MOFi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, Ši parduotuvė priklauso MOFi kompanija, prekiaujanti visų MOFi originalus produktai.

PRANEŠIMAS

Prašome atkreipti daug dėmesio į savo pristatymo adresą ir produkto informaciją apie jūsų užsakymą.Pilnas adresas, vardas, pavardė, teisę, miestą ir pašto kodą yra labai reikalinga sėkmingai pristatymo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

PAKUOTĖ

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai paketas, ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

VEŽIMAS

Mes garantuojame išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.

GRĄŽINIMO/GRĮŽTI

Jei produktus, jums gauti yra defektų ar kitų problemų, mūsų atsakomybės, prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas, mes bus visiškai grąžinti pinigus.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo sklypo yra gauta.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių peržiūros.Mes kviečiame jus įkelti gražūs vaizdai produktų atsiliepimus, pasidalinti su draugais visame pasaulyje.Jei esate nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą prieš palikti neigiamą atsiliepimą arba pradžios, bet koks ginčas dėl Patogiamgyvenimui.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą.

Naudoti mobilusis telefonas
Medžiaga Aukštos Kokybės Stiklas
Suderinama modelis 7 už Redmi 6 Pastaba.
Prekės Pavadinimas mofi
Suderinama modelis 10 už redmi 5 pastaba pro
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi 6 Pastaba Pro
Suderinama modelis 3 Už Redmi 8 Pastaba
Savybės Kovos su Blue-ray
Suderinamas su modeliu 8 už Redmi 6 Pastaba Pro
Suderinama modelis 4 Už Redmi Pastaba 8 Pro"
Telefonas Suderinamas Prekės Xiaomi
Suderinama modelis 5 Už Redmi 7 Pastaba.
Tipas Viso Ekrano Grūdintas Stiklas
Suderinama modelis 6 už Redmi Pastaba 7 Pro
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Suderinama modelis 1 Pastaba 10
Suderinama modelis 2 už 10 pastaba pro
Funkcija Full Screen Protector
spalva juoda
Suderinama modelis 9 už Redmi 5 Pastaba.
Suderinama modelio 11 Už Redmi Pastaba 8T

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai