Nauja Reduced price!
Jimilory Užsakymą Pavadinimas Batų sagtis Nerūdijančio Plieno Asmeninį Raidžių Buckie Suaugusiems Vaikams Laisvalaikio Sportbačiai Batų Žymės

Jimilory Užsakymą Pavadinimas Batų sagtis Nerūdijančio Plieno Asmeninį Raidžių Buckie Suaugusiems Vaikams Laisvalaikio Sportbačiai Batų Žymės

€3.86

-34%

€5.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cutter tegus, logotipą metalo tegus, korundas akmens, papuošalai batų, custom metalo tegus, Custom etiketės, sportbačiai užsakymą karoliukai, papuošalai iš nerūdijančio plieno, priskirtą žymą, jaunų merginų sportbačiai.

Q1. Jūs darote Dropshipping ar Didmeninės?

A. Tikri, kviečiame susisiekti su manimi.mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

Q2. Kaip tinkinti jūsų vardas?

A. Clink "Pirkti Dabar" palikti pavadinimas ir šrifto numerį pranešimų dėžutės .Pvz.: Pavadinimas: Alisa, Šrifto :ne. 1) B. Clink "Susisiekti su Pardavėju" palikti pavadinimas ir šrifto. (Pvz.: Hello, vardas :Alisa, Šrifto :ne. 1)

Pastaba

Labai Improtant : Remenber palikti pranešimą leiskite man žinoti, Pavadinimas ir Šrifto numerį!!!!JEI Jūs įdėti, kad anklet ar apyrankę,prašome pranešti mums ilgio jums reikia,arba mes custom default ilgio ir numatytasis šriftas:Arial MT Std (nr. 1)

PASTABA:

tik anglų kalba galite pasirinkti šriftą .jei jūs įdėti, kad arabų, prašome siųsti arabų tiesiogiai, o mes tik galite padaryti, arabų su normaliu šriftu.

Q3. Kaip ilgai tai trunka, kad customzed pavadinimas papuošalai ir pristatymo laiką?

A.Ususlly reikia 5-10 darbo dienų gamyba. (išskyrus švenčių,savaitgalių ir kitas išimtinis atvejis.) Pristatymo laikas apie 15-60 dienų. (Draugas,mes galime pasiūlyti norimą informaciją ir padėti atliekant muitinį įforminimą.Bet mes ne lokys tarifų.Prašome būti pažymėti.)

Q4. Kas gamybos procesas individualų pavadinimas papuošalai?

A. 1.Grafikos Dizaino Ir Piešimo---2.Pjovimas Lazeriu---3.Poliravimas---4.Valymas---5.Padengtą Spalvos---6.Surinkti Grandinės---7.Rūšiavimo & Paketas---8.Laivą Iš

Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas Raexrage
Formos\modelis Laiškas
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai