Nauja Reduced price!
Turbo Duslintuvo Ištrinti A. u.d.i A4 A5 Q5 su 1.8/2.0 T fsi su turbina IHI duslintuvo ištrinti

Turbo Duslintuvo Ištrinti A. u.d.i A4 A5 Q5 su 1.8/2.0 T fsi su turbina IHI duslintuvo ištrinti

€16.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: TD08H, nissan patrol zd30, kroviklis turbo, brooklyn marškinėliai, 2.0 cdti, įsiurbimo vamzdis turbo, smart 450 jungiklis, turboventiliatoriniai, pajero turbo įkroviklis, gt1549.

Turbo Duslintuvo Ištrinti tinka visiems, A. u.d.i A4 A5 Q5 su 1.8/2.0 T fsi su IHI turbokompresorius.

dydis 48mm, kad 57mm duslintuvo ištrinti gali būti įdiegta puikiai savo automobilį.

mūsų produktas yra pagamintas pagal CNC,pagamintas pagal vieną visumą aliuminio medžiagos,pagaminti iš aliuminio.ir mūsų produktas yra mėlynos,raudonos,juodos,3 spalvų.pateikti su silicio žarna.

TURBO DUSLINTUVO PANAIKINTI V. W/A. UPI/S. VALGYTI/S. KODA 1.8/2.0 TSI VARIKLIAI SU IHI TURBO

Turbo Duslintuvo Ištrinti buvo suprojektuotos ir pagamintos taip, tiesiogiai pakeisti stock duslintuvo rasti transporto priemonės su 1.8 T ir 2.0 T TSI varikliai su IHI turbo .

Turbo Duslintuvo Ištrinti siūlo aukštos kokybės vienetinį pakeitimo OEM dalis, kuri leidžia sklandžiau nepertraukiamą oro srautui, didėja droselio reaguoti ir suteikti geresnės turbo akustika.

Gamintojo IHI turbokompresorius dėl jūsų variklis yra įrengta turbo duslintuvo, esančio prie kompresoriaus išėjime.Taip siekiama sumažinti triukšmo nuo turbokompresorių naudojant dvi skyles supjaustyti į šonines sienas, kad sukurti rūmai.Šių rūmų sukelti sumaištį oro išeinant turbo, kuri gamina atgal spaudimą, kurį daro neigiamą įtaką veiklos rezultatų ir atsakymo.

Pastaba:norėdami gauti siuntimo išlaidų,paprastai yra pigiau nei Patogiamgyvenimui.lt parodo,galite tyrimo mane prieš užsakant.

laivybos kaina,Patogiamgyvenimui.lt kartais rodo neteisingai, galite tyrimo mane, prieš užsakant,galiu pacituoti jums pigiausias laivybos kaina .ypač vokietijos,Prancūzijos,jungtinės KARALYSTĖS,Australija,Austrija,Italija,lenkija,Olandija,belgija,čekijos respublika,singapūras,tailandas,pietų afrika, Saudo Arabija,naujoji zelandija,ispanija paprastai gali būti daug pigiau, laivybos kaina ir 100% užtikrinti, kad jūs mokėti importo pvm !!!ir ji paprastai trunka apie 5 15days pasiekti, kad dauguma šalių.ir paprastai galite pasirinkti pigiausias pristatymas metodas,galiu siųsti jį, su greitai būdu .jei jūsų vieta yra per daug nutolusi..

Elemento Plotis 8cm
Gamintojas Dalies Numeris IHI turbokompresorius
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Specialios Funkcijos turbo mufelinė ištrinti
Elemento Aukštis 8cm
Mainų Dalies Numeris a4 a5 q5
Medžiagos Tipas aliuminio
Elemento Ilgio 12cm
Prekės Pavadinimas HZEverGenuineRacing
Kitos Dalies Numeris Sažs disfunkcijos
Prekės Svoris 0.3kg
Paskirties Transporto priemonės turbo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai