Nauja Reduced price!
Deluxe Dirbtiniais Avikailio Shaggy Plotas Kilimas Super Minkštas Vaikams Žaisti Kilimų Namų Dekoro

Deluxe Dirbtiniais Avikailio Shaggy Plotas Kilimas Super Minkštas Vaikams Žaisti Kilimų Namų Dekoro

€7.28

-46%

€13.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: namų, nuotrauka tapetes, europos kilimėliai, kilimų mielas, laikyti ne, lino plotas kilimas, bohemiška kilimo, v kilimas, kilimas, kilimų širdies.

Aprašymas:

- Dydis: Apytiksl. 45x135x6cm/17.72x53.15x2.36 cm, 7 spalvų pasirinkimas

- Suteikti jūsų namams prabangos su dirbtiniais avikailių kailio kilimas, It\ \ ' s itin švelnus ir raminantis skatinti miego, o teikiant išskirtinį komfortą, taip Pat geriausiai tinka Jogos ir Meditacijos.

- Namų dekoro kailio kilimas paprasčiausias būdas eglė iki savo gyvenimo kambario, miegamasis,sofa-lova, arba vaikų kambarys su ryškus ir spalvingas accentetc.laikyti šiltai šaltomis žiemos kokiu oru ir Puikus dekoratyvinis kilimų bet miegamajame.

- Daugiafunkcinis: galima naudoti kaip grindų, kilimų, plotas kilimas, kūdikių nuskaitymo trinkelėmis, vaikams žaisti, mat, sėdynės pagalvėlės, plūdė langą kilimėlis, automobilių sėdynės motina, ir tt

- Petfect naudoti bet progoms, namų, automobilių, viešbučių, biurų ir kt.Tai taip pat puiki dovana jūsų šeimai ar draugams.

Specifikacija:

- Medžiaga: Poliesterio Pluoštas

- Dydis: Apytiksl. 45x135x6cm/17.72x53.15x2.36 cm

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Plotas Kilimas

Pastaba:

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas gali būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

Dėl apšvietimo efektai, stebėti parametrus ir t. t.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Prekės Pavadinimas fityle
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai