Nauja Reduced price!
Pieštuko Atveju Vertikaliu Drobės Užtrauktukas Pieštukų Dėžutė Didelės Talpos Kūrybos Mobiliojo Telefono Laikiklis Pencilcase Mokyklos Raštinės Reikmenys

Pieštuko Atveju Vertikaliu Drobės Užtrauktukas Pieštukų Dėžutė Didelės Talpos Kūrybos Mobiliojo Telefono Laikiklis Pencilcase Mokyklos Raštinės Reikmenys

€7.21

-30%

€10.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stylest pen, atveju pieštuku mokykla, holo pancil atveju, etui a pieštuku, atveju pen, peint pieštuko atveju, krepšys pieštukas, byla akių, ereser pieštukų dėžutę, mechan pieštukas.

PIEŠTUKO ATVEJU DYDIS:

Tai kietas pieštukas atveju measures19.5* 8.5*6.5 cm ir telpa iki 20 rašikliai ir telefoną,(Tik pen neapima pen) medžiaga yra patvari, aukštos kokybės audinys.

GERIAUSIAS PASIRINKIMAS ATGAL Į MOKYKLĄ:

Pieštuko byla yra iš viso 4 skirtingų spalvų variantai, ir jis gali telpa iki 20 pieštukai.Pagamintas su kokybės audinių ir kokybės užtrauktukas, tai pieštuko atveju bus padaryti jums šypsena ir visam laikui pakeisti būdą, jums pažvelgti į mokyklos/raštinės reikmenys.

SPECIALIŲ FOUNCTION DIZAINO:

šoninio atidarymo gali turėti telefone ir naudoti juos labai lengva.Cool dizaino pagerinti savo efektyvumą.Taip pat, dviejų rūšių užtrauktukas, abu jie yra sklandžiai.

PATVARUS IR GERAI PADARYTA:

Šio pieštuko atveju yra pagamintas naudojant kokybės audinio medžiagos.Mūsų durų iki durų, kokybės kontrolės, kokybės užtikrinimo procesą, pristato išskirtinės kokybės ir ilgaamžiškumo.

Naudoti Mokyklos & Biurai
Naujovė Taip
Daugiafunkcį pencial atveju ir telefono turėtojas
Medžiaga drobė su užtrauktuku
Kategorijos pieštuko atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas pieštuko atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai