Nauja Reduced price!
Booma Seksualus Matyti per Nėrinių Vestuvių Suknelės Bohemijos Vestuvinės Suknelės, Uždusęs ilgomis Rankovėmis Dot Tiulio Paplūdimio Vestuvių Suknelė Boho Plius Dydis

Booma Seksualus Matyti per Nėrinių Vestuvių Suknelės Bohemijos Vestuvinės Suknelės, Uždusęs ilgomis Rankovėmis Dot Tiulio Paplūdimio Vestuvių Suknelė Boho Plius Dydis

€71.32

-32%

€104.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: suknelė moteris, nuogas suknelės, visą kristalų vestuvinė suknelė, boho vestuvių dieną, ilgio sluoksniuotos rankovėmis vestuvių suknelė, suknelė wed, puošnios kamuolys suknelė vestuvių suknelės, šviesus sluoksniuotos rankovėmis suknelė, unikalus paplūdimys vestuvių, vestuvių padažu boho.

Pagamintas pagal užsakymą

Jei negalite rasti fit dydis nuo dydžio diagramos, prašome siųsti savo matavimus su manimi, mes galime pasiūlyti nemokamai užsakymą paslaugą.Krūtinė ___colių arba ___cm, Juosmens ___colių arba ___cm, Klubų ___colių arba ___cm, Tuščiaviduriai hem(su bateliais) ___colių arba ___cm , Jūsų Ūgio(su bateliais) ___colių arba ___cm, Rankos Ilgis ___colių arba ___cm.

Q: man reikia kitos spalvos ir individualų dydį, bet aš negaliu pasirinkti, kai ji I vieta, tai kad, ką aš turėčiau daryti?A: Pasirinktinis dydis ir spalva viskas nemokamai.Jūs galite įdėti tai, kad su savo prašymus.Mes padaryti suknelę pagal savo naujus pranešimus.Q: aš galiu padaryti kai kurie pakeitimai, dėl originalaus dizaino arba galite savo gamyklos padaryti savo dizaino?A: Absoliučiai GERAI!Prašome susisiekti su mumis prieš priimant užsakymą.Q: ar galiu pasirinkti įvairių spalvų ir individualų dydį?A: Žinoma, rasite apžvalga aukščiau, arba galite susisiekti su mumis.Q: Skubius ar skubėti tvarka A: Mes taip pat priimame skubėti tvarka.Prašome susisiekti su mumis prieš priimant siekiant patvirtinti, data, ačiū.Pastabos: 1. Vestuvių suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, prašome susisiekti su mumis!Mes atsiųsime jums mokėjimo nuorodą. 2. Jei jums reikia suknelė atgal nėrinių, mes galime pakeisti nemokamai, tai galima reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų kūno geriau. 3. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesionalių pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete. 4. Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei turite kokių klausimų, prašome klausti prieš mokėjimo arba palikti naujų pranešimų į mane, kai jums padaryti tai, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandos.

Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Spalvos Priimti užsakymą spalvų
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Audinys Dot Tiulio, Nėrinių Appliques
Dydis Accept custom Measurement
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Iškirpte V-Kaklo
Nėščioms Moterims, No
Vestuvių Suknelės Vestido De Novia
Talėja Natūralus
Modelio Numeris M1223-D816
Siluetas A-LINE
Suknelės Princesė, Vestuvinių Suknelių
Atgal Dizainu užtrauktukas
plius dydis Plus Size Vestuvių Suknelės
Prekės Pavadinimas Booma
Kilmės KN(Kilmės)
nuotakos Nėriniai Nuotakos Suknelės
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Ilgomis Rankovėmis Vestuvių Suknelės
Chalatai Vestuvinės Suknelės Ilgio
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Mados Elementas Iliuzija
Stilius Paplūdimys Boho Vestuvių Suknelės
Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Apdaila Nėriniai
Tikrasis Vaizdai Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai