Nauja Reduced price!
12Pcs Gelio Magnetinės Sagos Montavimo Dia 12.7x6.2 MmWhite Valdybos NdFeB Magnetas Super Stiprus Neodimio Nuolatinio Laikymo Magnetas

12Pcs Gelio Magnetinės Sagos Montavimo Dia 12.7x6.2 MmWhite Valdybos NdFeB Magnetas Super Stiprus Neodimio Nuolatinio Laikymo Magnetas

€6.56

-9%

€7.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: magnetas forma, mokyklos ženklas, 1000kg magnetas, magnetas neo, neodimio magnetas sagės, hp spausdintuvų toneriai, magnetas neodimis paieška, kalendorius lipni, didelis magnetas, baras magnetas neodimis.

Aprašymas

Spalvoti magnetai gali būti naudojami mokymo rodyti lenta, biuro reikmenys, vaikų žaidimai, sklandžiai liesti ir lengva naudoti.

Matmenys: Skersmuo 12.7*6,2 mm, su NdFeB magnetas dydis Dia. 11*5mm

Spalvos: 8 spalvų variantų, kaip parodyta toliau

Nuokrypiai: ±mažoje 0,004" (+/-0.1 mm)

Max darbinė temperatūra: 176ºF (80ºC)

Įmagnetinimo Kryptis: Centrinis (Lenkų Plokšti Galai)

Medžiaga: Ferito + Plastikas

Apkalos/Danga: N/A

Gamintojas: HMME

Kiti: Visi magnetai praėjo QC(Br.Srauto.Matmenys) ir 24-Valandų Druskos Purškimo Testą.

Pastaba:

Tai yra labai stiprūs magnetai su dideliu traukos jėga, net dydis yra ne taip "big".Magnetai gali sukelti skauda, kai du magnetai ateiti kartu.Tai NĖRA žaislas, magnetai, prašome laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Apie Laivybos

Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen ir kt.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienas, tačiau kai kurioms šalims, ekonomikos pristatymas gali užtrukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.Patogiamgyvenimui.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.

Po Pardavimo ir Grįžtamaisiais

Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų grįžtamaisiais yra labai svarbu mums, ir mes tikimės, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes norėtume palikti jums puikių atsiliepimų, taip pat.

Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.

Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis žemiau nurodytais būdais:

A. Per Patogiamgyvenimui.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Mes suteikiame 30 Dienų besąlygiškai grąžinti už grąžinimui garantija, net produktas atvyko puikios būklės.

PREKYBOS SU MUMIS, PREKYBOS BE JOKIOS RIZIKOS!

Svoris 500g
spalva Raudona Mėlyna Žalia Balta Pilka Violetinė Geltona Oranžinė
Composite Ferito Magnetas
Tipas Kita
Formos Magnetinio Puodą
Reitingas GALI BŪTI CUSOTOMIZED
Danga NICUNI
Tolerancija +/-0.1 MM
Modelio Numeris HMME
Medžiaga Ferito
Skersmuo 12.7x6.2 mm
Prek.kod 1 VNT, MAŽESNĖS KAINOS, DIDESNĖS VNT
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai