Nauja Reduced price!
Princesė Gėlių Mergaitės Suknelė Vasaros Tutu Vestuvių, Gimtadienio Suknelės Mergaičių ir Vaikų Kostiumas Paauglys Prom Dizaino

Princesė Gėlių Mergaitės Suknelė Vasaros Tutu Vestuvių, Gimtadienio Suknelės Mergaičių ir Vaikų Kostiumas Paauglys Prom Dizaino

€15.10

-34%

€23.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šalis tutu, kalėdų mergina vestuvinė suknelė, suknelė dirbti biure, polka dot liemenė, paauglių vestuvės dress, afrikos dashiki maxi suknelė, suknelė mergina paaugle mergina, vaiko suknelė, air jordan kaukė, mergina įkrovos suknelė.

Princesė Gėlių Mergaitės Suknelė Vasaros Tutu Vestuvių, Gimtadienio Suknelės Mergaičių ir Vaikų Kostiumas Paauglys Prom Dizaino

Nuotrauka:

Pastaba:

1. Kainų siūlymas yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės, Striukės,vestuvių šydas, mergina.Taip pat galite susisiekti su mumis dėl priedų.

2. Suknelės gali būti vykdomi arba standartinio dydžio arba tikslius matavimus, jei pasirinksite suknelę būti pagal užsakymą pagaminti, prašome susisiekti su mumis ir gauti užsakymo formą.

3. Keletą daiktų nerodo nugaros detales, ir atgal bus užtrauktukas.Jei jums patinka su nėrinių-up ar kita, prašome pranešti mums laiku.

4. Color & style atstovavimas gali skirtis stebėti.

Kaip Išmatuoti:

Metodas Siunta:

Grįžti&Grąžinimo Politika:

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.

Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.

Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl grąžos, 30 % išteklių atkūrimui mokestis bus imamas visas ataskaitas.

Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, jei yra kokių nors problemų.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums checkand įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Jei grįžtant, ar keistis suknelės, prašome įsitikinkite, kad jie yra originalus conditionunworn, unwashes, nepakeistas, nesugadinta, švari.Ačiū!

Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Tvarkymo Laikas 10 dienų
spalva 6 spalva
Siluetas A-LINE
Nuolaida 5% ne daugiau kaip 5 vnt.
Modelio Numeris MC1807
Iškirpte O-Kaklo
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Stilius Kamuolys Suknelė merginos vakare chalatai
Audinys Tiulio Gėlių Mergaičių Suknelės
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Stilius bakas
Prekės Pavadinimas xunbei
Elemento Tipas Gėlių Mergaičių Suknelės
Dydis Standard US Child Size 2T-14T
sąlyga Nauja
Audinio Tipas Tiulis
Pristatyti laikas 25-35 Dienų Kinija Paštu
Apdaila Pakopų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai