Nauja Reduced price!
Ilgo gyvenimo įrankis vidaus aušinimo skysčio 5mm-25mm kieto karbido visą varžtą anti vibracija nuobodu juosta įrankių laikiklis Pjovimo Įrankis, Sriegimo

Ilgo gyvenimo įrankis vidaus aušinimo skysčio 5mm-25mm kieto karbido visą varžtą anti vibracija nuobodu juosta įrankių laikiklis Pjovimo Įrankis, Sriegimo

€29.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ego tekinimo įrankiai, pusė frezavimo įrankis, sdjcr1212h07, didelis gręžimo baras, specialių nuobodu baras, baras kamščiatraukis, laikiklį įdėkite, metalo tekinimo įrankiai, vibracija stovai, sriegio staklių.

Programos: 1.Greitapjovio plieno strypas, kieta ir sunku suplakti.Gerinti apdorojimo tikslumą ir apdorojimo greitis, ašmenys nėra lengva žlugimo.Frezavimo įrankio laikiklis įstaiga su dideliu kietumo HRC98. Labiausiai tinka didelių pašarų pjovimo su standartiniais aušinimo angomis.

2.CNC frezavimo įrankių laikikliai yra naudojami medienos apdirbimo, su viena ar daugiau rotacinis įrankis cutter.Maržos darbo gabalas yra sumažinti grūdų malimo su pertraukomis.CNC frezavimo įrankių laikiklius, daugiausia naudojama apdirbimo plokštumos, veiksmus, su grioveliais, latakų, sudarančių darbo gabalas paviršių ir pjaustymo ir t.t.

3.Neatsiejama cutter įstaiga su dideliu tvirtumas, tinka grubus apdirbimas.Specialaus lydinio plieno materialsare priėmė su geresnis atsparumas dilimui ir ilgesnį tarnavimo laiką.Didelės spartos grubaus malimo pašalinti liekamasis, tinka didelės galios staklių.Universalus įdėklas, tinka įvairių markių.

Pakuotė:

1pcs nuobodu juosta+tinkamų veržliaraktis +sutable varžtas

Laivybos Ir Tvarkymo:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakyti siuntą.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mokėjimo

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymų elementus.Prašome užpildyti išmoka per 3

dienas.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grįžta

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju.Jokios Grąžinamosios išmokos, yra siūloma.

Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja išsiųsti.

Klientų atsiliepimai NĖRA.1, Jūsų pasitenkinimą Mūsų Tikslas !!!!Patenkintas mums, prašome suteikti mums Penkių Žvaigždučių Atsiliepimus!!!!

Medžiaga Volframo Karbidas
Kietumas Aukštos kietumas
Naudojimas Vidaus Tekinimo Įrankis
Prekės Pavadinimas TYcher
Modelio Numeris 5mm-25mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai