Nauja Reduced price!
Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Žiedas Vestuvių Moissanite Deimantų Žiedas 0.8 ct D Spalva Prabangus Unikali Sidabro 925 Papuošalus Moterims

Szjinao Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Žiedas Vestuvių Moissanite Deimantų Žiedas 0.8 ct D Spalva Prabangus Unikali Sidabro 925 Papuošalus Moterims

€27.69

-49%

€55.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: perlas žiedas, dėl žiedo moterims, pekino universitete, deimantinis žiedas su, anelli regolabili, 925 sidabras, victorien vestuvių juvelyriniai dirbiniai, žiedas, 2020 papuošalai, bvlgari.

Savybės Ir Specifikacijos

Gamintojas: Szjinao Perlas Tipas: Moissanite Akmuo Perlas dydis: 0.8 ct, Aiškumas:VVS1 Spalva: D Spalva Akmuo Forma: Apvali Metalo Tipas: Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Metalas, Spalva: Antikinio Sidabro Pakavimas: 1*Sidabro Poliravimo Audinys, 1*Restorano Dovanų Dėžutė, 1* Brangakmenio Žiedas 1*GRA Pažymėjimo Funkcija:Antioksidantas,Anti-alergijos Ir Ne Išnyks.

Žiedai skatina savo išvaizdą

Apakinti moissanite žiedas, kad jums tapti šalies karalienė; prašmatnus moissanite žiedas gali pridėti skonio savo gyvenimą, ir tinka bet kur kitur, bet iš pareigų paskyrimo.dėvėti moissanite papuošalai su elegantiška komplektus paprastas būdas parodyti savo asmenybę.

925 Sterlingas Sidabro

Szjinao užtikrintas saugumas sidabro, jis yra pagamintas iš 925 sterlingas sidabro, anti-oksidacijos ir anti - alergijos.Paprastai manoma, bus patvaresni papuošalai.Tai gryno sidabro ir sudaro 92.5% sidabro ir 7,5% vario.

Apie Moissanite

Moissanite yra natūralus mineralinis elementas, antra sunkiausia akmuo pasaulyje.Gamtos Moissanite, meteoritas iš kosmoso.1894 m. prancūzijos Nobelio premijos Laureatas, Dr. Henri Moissan, atrado anglies-silicio-surištų dalelių iš meteorito, kuris nukrito kai kurių valstybių, Arizona, JAV , Todėl mokslininkai pradėjo tyrimus ir plėtrą.1905 metais, siekiant parodyti pagarbą Dr. Henri Moissan, šis naujai atrastas perlas buvo pavadintas Moissanite.Akmuo yra dirbtinis deimantas.

Kaip pasirinkti žiedo dydis

Pastaba: žiedas dydis sudaro tik nuo 5 iki 10. jei jums reikia kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis.

Išskirtinį Pakavimo

Siųsti gražių dovanų dėžutėje

Apie Siuntos

Po to, kai gausime jūsų apmokėjimą, prekės bus greitai išsiunčiami per 48 valandas.

Meilės Dovana

Siųsti sinere dovana jai patiko

GRA Pažymėjimas

Kokybės Užtikrinimas

Priėmimo Procesas

Apie Mus

Szjinao buvo įsteigta 2007 m. su 13 metų patirtį profesinėje papuošalai, Szjinao amatininkas žiedai įkūnyti neeilinis vizija Szjinao kūrėjų ir apima savitas stilius, todėl kiekvienas ne tik nuostabiu papuošalai, bet tikras meno kūrinys

Grįžti&Grąžinti

Jei paketas yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Proga Sužadėtuvių/vestuvių/šalis/ - Metį
Pagrindinis Akmuo Moissanite
CertificateType NGTC
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Bauda ar Mados Bauda
Akmenų spalvų Aišku,D Spalva
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Šalutinis Akmens NĖRA
Elemento Tipas Žiedai
deimantinis žiedas vestuvių žiedas
Pakavimas Su dovanų maišelis
Prekės Pavadinimas szjinao
Formos\modelis ROUND
Metalo Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris Moissanite Žiedas
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Kilmės KN(Kilmės)
Moissanite Žiedas sidabro žiedai moterims
Lytis MOTERIS
Dovana Draugė, Žmona, Mama,geriausi draugai
Pažymėjimo Numeris sz1628410587
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai