Nauja Reduced price!
Išskleidimo Žaislai, Vaikų Anti Stresas Fidget Jutimo Autizmo Nerimas Reljefas Streso Išspausti Burbulas, Vaikams, Suaugusiems, Fidget Žaislas

Išskleidimo Žaislai, Vaikų Anti Stresas Fidget Jutimo Autizmo Nerimas Reljefas Streso Išspausti Burbulas, Vaikams, Suaugusiems, Fidget Žaislas

€19.67

-28%

€27.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: push pop burbuliukai, fidget, nerimas reljefas, pliušas, fidget pop, antistress suaugusiems, autizmo papuošalai, naftos nerimas, jutimo žaislai, skirti specialiųjų poreikių adhd autizmas, autizmo jutimo žaislas.

Produkto aprašymas

Produkto Pavadinimas: Vėdinimo ir Išskleidimo Rinkinys

Produkto naudojimas: dekompresija artefaktas, ventiliacijos, rankinis PASIDARYK pats ir kt.

Gaminio spalva: atsitiktinis pristatymo stilių ir spalvas.

Pagrindiniai punktai:

1. dirglumas žaislų: tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina žaislai ir išskleidimo žaislai, paaugliams, suaugusiems ir vaikams ADD arba ADHD ir OKS.Šis žaislas gali sukurti vaikų kūryba, vizualinės mokymo ir vaikų darbalaukio sėdi žaislai.

2, lengva nešiotis: maži žaislai gali būti patraukti savo rankas.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, todėl jie labai tinka biurui, šeima, bažnyčia, biblioteka, stotis, specialiojo ugdymo klasėje, fizioterapija kambarys ir jutimo kambario ir keliones.Jie taip pat puikiai tinka šeimai ir draugams.

3. Aukštos kokybės medžiagos: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono ir maisto kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra 100% netoksiška ir ekologiška.Šie žaislai yra saugūs vaikams ir labiau tinka vyresniems vaikams nuo 7 metų.

4. Aukštos kokybės ir patvarumo: Žaislai yra suprojektuoti su naujų ir gražių gyvūnų, kurie yra labai tinkamas jūsų šeimai ir draugams.

Taikoma amžius Jaunimas (15-35 metų)
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Pearl krepšys
Dovanų Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, švenčių dovanos
Žaislai Vaikams vaikams,suaugusiems ,Vaikams, Mergaitė, Berniukas ,Kūdikių, Kūdikių
Įspėjimas NĖRA
Specifikacijos 27*20cm
Kontrolės vadovas
Temos Sportas
tekstūros medžiagos TPR
Produkto Kategorija Katarsis
Modelio Numeris žaislai 423
3C konfigūracija kategorija Žaislai, per 14 metų
Amžius Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai