Nauja Reduced price!
DCB203 5 core Li-ion Baterija Plastiko Atveju PCB Įkrovimo Grandinės Apsaugos Valdybos Langelį Dewalt 18V 20V DCB183 Ličio Ląstelių Apvalkalas

DCB203 5 core Li-ion Baterija Plastiko Atveju PCB Įkrovimo Grandinės Apsaugos Valdybos Langelį Dewalt 18V 20V DCB183 Ličio Ląstelių Apvalkalas

€9.48

-13%

€10.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dėžutė, dewalt, armatūra rotoriaus dewalt, lampe led dewalt, bms valdybos atsuktuvas, M18, dewalt įrankis, dewalt, įkroviklis dewalt, 20v dewalt baterija, dewalt batery atveju.

Plastikinis korpusas (ne baterija ląstelių ) PCB plokštę Už Dewalt 18V DCB183 DCB203 Li-ion Baterija Ne Originali, 100% B randas Naujas, Ne Baterija Ląstelių !!!!!! /////////////////////////////////////////////////////////////// Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. /////////////////////////////////////////////////////////////// jis gali užpildyti 5 vienetų 18650 galia Li-ion baterijas, Bet tai yra plastiko lukštais, nėra akumuliatoriaus viduje.Prašome perskaityti šią paketų informaciją ir atidžiai ! 1. "PCB" pakuotę įeina: plokštės(PCB), Kaip tokį vaizdą: ne baterija 2 celė. "Box" pakuotę įeina: Plastikinis korpusas ( be baterijos, be langelio ) Varžtas Pavasarį Kaip tokį vaizdą: ne baterija 3 celė. "Box-PCB" pakuotę įeina: Plastikinis korpusas ( be baterijos, be langelio ) Varžtas Pavasario plokštės(PCB), Kaip tokį vaizdą: ne baterijos elementų Pajungimo schema (tai yra jūsų nuoroda tik) :

Maloniai Priminimas ( Labai Svarbu !!! ):

Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. 1. nėra jokių baterijų paketo !!!!!! 2. Jei reikia baterijos, nereikia užsakymus ! 3. Jei nenorite turėti žinių apie baterijos surinkimas, prašome don ' t užsakymą !

Modelio Numeris dcb183
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai