Nauja Reduced price!
2019 NAUJAS Vyrų Vasaros Medvilnės Atsitiktinis Šortai 3/4 Jogger Šortai Plonas Sporto Šortai Žemiau Kelių Šortai Fitneso Veikia Šortai-C

2019 NAUJAS Vyrų Vasaros Medvilnės Atsitiktinis Šortai 3/4 Jogger Šortai Plonas Sporto Šortai Žemiau Kelių Šortai Fitneso Veikia Šortai-C

€16.96

-18%

€20.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: homme vyrams šortai, cheetah vyrams šortai, pd c šortai, forerun vyrams šortai, vyrai tiedye šortai, aolikes vyrams šortai, c laker šortai, atgal vyrams šortai, ef vyrams šortai, sweatpant vyrams šortai.

Sveiki atvykę į Mūsų Naują Parduotuvę!!!!

Mes Gamyklos Tiesioginių Pardavimų, DIDMENINĖS IR DROPSHIPPING , Prašome Susisiekti su mumis,mes reple jus 24 Val.

Dėmesio:

1. Tai Ziajać yra Azijos dydis,prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelę. 2.Azijos dydis yra 2 dydžiai, mažesni nei JAV/JK/RU/ES/DYDIS. 3.Prašome leisti pagrįstą spalvų skirtumas dėl atskirų kompiuterio monitorių.

Pristatymas -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------- 1.Mes Laivas produktai, visame pasaulyje per 7 darbo dienas (po gauti išvalytas mokėjimą) atsižvelgiant į priėmimo metu, kaip ir per matavimo. 2.Dauguma šalių NEMOKAMAS PRISTATYMAS Kinija Paštu, Oro Paštu, Kai mes laivo elementus mes suteikti jums sekimo numerį. 3.Apskritai, vartotojams iš Europos, Šiaurės Amerikos ir Azijos gali gauti prekes per 30 dienų.Klientai iš Pietų Amerikos, kaip Argentina ir Brazilija gali gauti produktų per 40 dienų.Rusijos klientai galėtų gauti prekes per 60 dienų, jei kai įvyko avarija, Jis gali užtrunka daugiau nei 60 dienų, Prašome kantriai laukti.Ačiū. 4.Jei brangūs draugai, noriu gauti produktai greičiau, pateikiame Express iš FEDEX, EMS, DHL ir UPS.Prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią kainos Express".Ačiū.Atsiliepimai -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------- 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Ir pls pasakykite mums, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes, kad kiekvienas bandymas išspręsti problemą.Ačiū.Grįžti & Keistis instrukcija -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------- 1. per 7 dienas nuo gavimo. 2. Nenaudota, nesugadinta, į origianl pakavimo 3. Grįžęs, laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Dydis S-2XL Plus Size Shorts
Ziajać Stilius Reguliariai
Lytis VYRAI
Stilius Atsitiktinis Kelnės
Medžiaga Medvilnės
Uždaryti Tipas Raišteliu
Modelio Tipas Kietas
Juosmens Tipas VIDURIO
Ilgis Knee Length
Apdaila Kišenės
Modelio Numeris mp0416-01
Sezonas Pavasario,Vasaros,Rudens Trumpos Kelnės Vyrams
Tinka Tipas Reguliariai
Elemento Tipas Šortai
Tinkamas Bėgimas, Sporto įranga, Pėsčiųjų,Kempingas, Sporto

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai