Nauja Reduced price!
Imagic Profesinės Helovinas Modeliavimo Netikrą Žaizdos Randas Makiažas Vaškas Įrankis Antakių Specialios Blokatorių Poveikis Q4C8

Imagic Profesinės Helovinas Modeliavimo Netikrą Žaizdos Randas Makiažas Vaškas Įrankis Antakių Specialios Blokatorių Poveikis Q4C8

€3.56

-27%

€4.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įvaizdį, antakius antakių, pranešk apie netikrą nėrinių antakiai, vaizdo nuotraukas, durų nuotrauką, pranešk apie netikrą antakiai žmonės, paveikslėlio vaizdas, statulėlės nuotrauką, pranešk apie netikrą juodi antakiai, vaizdo nuotrauka.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Grynasis kiekis: 20g

Taikymo metodas:

1. Odos vaškas, galima maišyti su skystos ir riebus skystis fondas norimą spalvą.Šis metodas gali būti naudojamas, kai yra nedidelis skirtumas tarp odos tonas ir vaško spalvos.

2. Ji nebus paleisti.Taip pat galite įsigyti odos vaškas papildyti alyvos.Jei jūs neturite lašinamas lašas, prašome laižyti jį pirštais (atminkite, kad: galite naudoti tik šiek tiek), kad vaškas ant odos sklandžiai ir tepinėlį.Jis jungia gerai su oda.

3. Pridėti geltonu klijų, odos vaškas, tai leis odos vaškas daugiau elastinga.

4. Pridėti hermetikas odos vaškas bus kietesnis, ir tada makiažas jis bus tobulas.

Makiažas šalinimo metodą:

Pirmasis naudojimas universalus peilis švelniai sunkiai vaškas nuo odos, ir tada nuplaukite su muilu ar valymo aliejus.Produktas neturi pakenkti odai ir gali būti naudojamas su savimi.

(Negalima tiesiogiai naudoti odos vaškas litų produktas, todėl, kad ranka turi temperatūros vertus, odos vaškas taps minkštesnė ir švelnesnė, per minkštas prilimpa prie rankų ir forma nėra gera.Tinkamas būdas yra naudoti universalus peilis pasirinkti vaško ant odos.Švelniai išspauskite jį su savo rankas, kad jis įmonė pakankamai, ir tada naudoti universalus peilis formos odos!)

Galiojimo laikas: 5 metai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra pakuotėje

Pakuotė:

1 *Makiažas padengti vašku

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 20g
Prekės Pavadinimas LANBENA
Odos Tipas visų tipų odai
Modelio Numeris AA
Dydis Full Size
Kiekis 1
Pažymėjimo Numeris Dvidešimt trilijono du šimtus milijardų septyni šimtai dvidešimt vienas milijonas penki šimtai šešiasdešimt penki tūkstančiai penki šimtai penkiasdešimt septyni
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Makiažo padengti vašku
Formulės Kremas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai