Nauja Reduced price!
Karšto Pardavimo 7x9cm 100vnt/lot 19 Spalvų Papuošalų Pakavimo Drawable Organza Maišeliai,Dovanų Maišeliai & Maišeliai,Papuošalai Pakavimo Krepšiai

Karšto Pardavimo 7x9cm 100vnt/lot 19 Spalvų Papuošalų Pakavimo Drawable Organza Maišeliai,Dovanų Maišeliai & Maišeliai,Papuošalai Pakavimo Krepšiai

€3.43

-50%

€6.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: medinės pakuotės giftbox, urmu pakavimo krepšiai, papir dovanų pakavimas, dovanų packag, telefono dėklas pakuotės kokybės, roll tull, prabangus juvelyriniai dirbiniai pakuotė, packag, maišelis maišelis, 4x8 bubble mailer.

Pastaba:

1. produktas yra kulka pagal skirtingų apšvietimo sąlygų su šiek tiek skiriasi spalva.Tačiau mes garantuojame, kad fotografuojama natūra.

2.Produkto dydį turi 0-0.6 cm klaida.Jei jūs nieko prieš, tai rekomenduojama ne pirkti.Jei jums reikia didesnio dydžio produkto, prašome susisiekti su mumis.Mes rekomenduojame tinkamą produktą už jus.

3.Be to, kadangi produktai yra pakuojami į masinę gamybą, yra tam tikrų klaidų, produktų skaičius.Dauguma produktų yra 50pcs/Maišelį, ir keletas 48-52pcs/Maišas.

[Produktų] paprastas spalvos organza krepšys

[Medžiaga] Organza

[spalva] 19 spalvas

[Size] 7*9cm

[Svoris] 70g

[būti] 100 gabalas

[Stilius] Mada, madinga, organza vidinės pakuotės

[kartą] vestuvių pakuotės, gyvenimo pakuotė

Kiekis 100vnt
Modelio Numeris WP001-100
Skaičius, Vnt 100vnt
Produktas Paprastas organza krepšys
Svoris 70g
Stilius mada, madinga, organza pakuotė
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Vientisos Spalvos
Dydis 7*9cm
Medžiaga Organza
Proga vestuvių pakuotės, gyvenimo pakuotė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai