Nauja Reduced price!
Poli Nagų Gelio Rinkinys Gelio Išplėtimo Rinkinys, Rinkinys, Skirtas Poli Nagų Gelis Namų Nagai, Gelio, Pilnas Komplektas Pusiau Nuolatinis UV Lako Rinkinys Su Lempa

Poli Nagų Gelio Rinkinys Gelio Išplėtimo Rinkinys, Rinkinys, Skirtas Poli Nagų Gelis Namų Nagai, Gelio, Pilnas Komplektas Pusiau Nuolatinis UV Lako Rinkinys Su Lempa

€6.33

-39%

€10.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: polygel patarimas nagų rinkinys, uv lempa, rinkinys hnm, makartt rinkinys, gelis nagų lako rinkinį, gelis lenkijos rinkinys, rinkinys polygel, nagų polygel, gelis lenkijos rinkinys su lempa, gelis nagų lakas mgo, nagel poli gelio rinkinys.

Pakuotės turinys: Kaip parodyta paveikslėlyje

Aprašymas: 100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės Mūsų nagų priauginimo gelis pagamintas iš natūralios dervos.Netoksiškas, mažai kvapo, ilgai išliekantis, neturi jokios žalos nagų ir odos.Madingas spalvas, kad jūs daugiau elegantiškas ir žavingas.

Kaip naudoti: 1. Failo nago paviršius lengvai 2. Taikyti labai plonas sluoksnis, grunto sluoksnis, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 3. Pasirinkite tinkamą formą ir dydį neteisingų nagų patarimas. 4. Taikyti Poli pratęsimo gelio ant nagų formą, naudokite nagų dailės rašiklis su Slydimo Sprendimas, kad gelis sklandžiai. 5. Klijuoti jį į savo nekilnojamojo nagų ir įsitikinkite, kad jis visiškai kursuojančių-up, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 6. Pašalinti neteisingų nagų patarimas, apdailos formą ir lenkų jūsų nagai. 7. Taikyti viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 8. Dizainas jūsų nagai su jūsų patenkintas modelius. 36W Nagų Lempa, Rinkinys: 54W Nagų Lempa, Rinkinys: Ne Lempos Nustatyti:

Nagų Rinkinys Pusiau Nuolatinis Lako Rinkinį
nagų rinkinys Nustatyti, Manikiūro Gelis
panaudota 36W Nagų Lempa
Elemento Tipas Set & Rinkinys
Nagų lempa UV LED Lempos
Nustatyti Gelis Nagų Rinkinys, Visiškai
Poli nagų gelis Gelis Pratęsimo
Prekės Pavadinimas PHOENIXY
Pusiau nuolatinis lako Išplėsti Statybininkas Poli Nagų Gelis
Kiekis Vieną Rinkinį
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Poli UV Gelio Rinkinys Nagų Priauginimo Rinkinys
Dydis Poly Nail Gel Set
Nagai Nagų Manikiūro Rinkinys
gelis lenkijos rinkinys Visos manikiūro
Modelio Numeris gelis nagų lako rinkinį
manikiūro rinkinys Rinkinys nagų
nagų priauginimo rinkinys Akrilo Builder Gelio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai