Nauja Reduced price!
Moterų Profesinės Motociklo Visą Pirštų Pirštinės Apsauginiai Guantes Moto Pirštinės Motocicleta Guantes Ciclismo Motociklo Daiktadėžė

Moterų Profesinės Motociklo Visą Pirštų Pirštinės Apsauginiai Guantes Moto Pirštinės Motocicleta Guantes Ciclismo Motociklo Daiktadėžė

€5.58

-4%

€5.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pirštinės važiuoti, pirštinės motokroso, agvsport moto pirštinės, profesinės moto pirštinės, kryžiaus pirštinės, moto pirštinių, moto kailio pirštinės, moto ratai pirštinės, moto vilnos pirštinės, motociklo moto pirštinės.

1.Apsauga: rankų bendras plotas yra liejimo sunkiai shell ir gumos padas apsaugos klavišą apsaugos, įvairiakryptė be dead Kampu apsauga 2,Orui: antrasis karka inovacijų prideda metalo tinklelio oro angą orui yra geriau, atsisveikinimas patalų. 3,priešslydžio sistema: naudojant silikono polka dot anti-slip struktūra, anti-slydimo efektas yra geriau, patogiau, minkštas ir patvarus.

4,Patogus: pirštinės rankovėmis, skirtas su oda ir elastinga, kad pirštinės daugiau riešo ir patogūs dėvėti.

Matavimo metodas palmių plotis: kaip parodyta paveikslėlyje, į burną, kad smilius ir 1/2 vieta, statmenai piršto pozicija valdovas, priemonė piršto pločio.Pavyzdžiui: palmių plotis 8cm, moteris ranką nusprendžia M kodą, vyriška ranka stambiai pasirenka L kodą.

Pristatymo Laikas yra nurodyti žemiau:

Šalis

Maždaug.Pristatymo laikas

Jungtinės Amerikos Valstijos

8-15 darbo dienas

Jungtinė Karalystė / Australija

10-21 darbo dienas

Kanada /Europa / Rusija

Paprastai, 14-21 darbo dienų, bet kartais tai trunka iki 30 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

Pietų Azijoje Ir Artimuosiuose Rytuose

Paprastai, 14-21 darbo dienų, bet kartais tai trunka iki 30 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

Brazilija / Pietų Amerikoje

Paprastai, 14-28 darbo dienų, tačiau kartais užtrunka iki 45 dienų dėl Pasirinktinį Patikrinimą.

PRISTATYMAS 1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

IŠMOKOS Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.Atsiliepimus, Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus,mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.Ačiū jums labai!!!

GARANTIJA

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Patogiamgyvenimui.lt!

Elemento Tipas pirštinės
Dydis M L XL XXL
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga PU
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 Nešiojami
spalva Raudona Mėlyna Juoda
Funkcija Visą Pirštą
Lytis Unisex
Tipas 1 pusė Pirštais Atskirti
Stilius Dviračių Pirštinės, Dviračių Pirštinės, Dviračių Sportas
Tipas 4 Kvėpuojantis
Vyras, Moteris, Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai