Nauja Reduced price!
Piratų Laivo Formos Black Pearl Popieriaus Medžiagos Modelis Kariniams Ventiliatorius Išskirtinį Dovanų Rankų darbo

Piratų Laivo Formos Black Pearl Popieriaus Medžiagos Modelis Kariniams Ventiliatorius Išskirtinį Dovanų Rankų darbo "PASIDARYK pats" Modelis

€3.08

-35%

€4.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: valtis pvc, medinis laivas, piratų modelis, laivo modelis, popieriaus wrap, granulių juoda, Laivas, alavo medienos laivas, laivas karinio modelio, laivas žaislas, 3d-papercraft.

Savybės:

1. Taikoma kartų: produktas yra tinkamas karinio laivo modelį entuziastai mokytis ir rinkti, ir taip pat gali būti naudojamas kaip tėvų-vaikų interaktyvus žaislas mėgautis šilta ir laimingas laikas.

2. Unikali medžiaga-produktas yra pagamintas iš popieriaus, saugus ir aplinkai draugiškas, šviesos svorio, tinka įvairių formų, ir gera plastiškumą.

3. Išskirtinį forma: produktas priima 3D cube popieriaus liejimo formos, sumanus, gamybos ir sandūrų dizaino, prabangus formos ir pasiruošę rodyti po gamybos.

Aprašymas:

Šis produktas yra popieriniai, piratų laivas, protingas sujungimas dizainas, ekologiškos medžiagos, parama "PASIDARYK pats" kūrimą, prabangus ir gražus.

Techniniai duomenys:

Dydis: 33*22*1cm

Medžiaga: popierius

Taikoma amžius: nuo 15 metų

Spalva: juoda

Pakuotė:

1 komplektas * piratų laivo surinkimo priedai

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

63184 Karšto pardavimo

Temos Valtys
Modelio Numeris piratų laivo surinkimo priedai
Matmenys 33*22*1cm
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Amžius > 14 metų
Medžiaga Popierius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai