Nauja Reduced price!
Atsparus vandeniui Pvc šviesą Atspindintys Lipdukai Ninebot MAX G30 Kickscooter Sulankstomas Lipdukai(balta Balta Geltona)

Atsparus vandeniui Pvc šviesą Atspindintys Lipdukai Ninebot MAX G30 Kickscooter Sulankstomas Lipdukai(balta Balta Geltona)

€2.75

-24%

€3.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ninebot lipdukas, ninebot, ninebot max lipduko, g30 max, bmw carbon lipdukas, f10 pusėje, ninebot max pakabos, 5 colių kietasis varantys, 6x2 colių ratų, elektrinis motoroleris, aplinkosaugos ¾enklelis.

Atsparus vandeniui Pvc šviesą Atspindintys Lipdukai Ninebot MAX G30 Kickscooter Sulankstomas Lipdukai(balta Balta Geltona)

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1. Pagamintas iš PVC medžiagos, jis turi gerą atspindintis poveikio, saugus ir patikimas naktį, ir praktiška.

2. Specialiai Nainbo MAX G30 elektra varoma transporto priemonė, ji gali būti pritvirtinta prie bet kurios dalies automobilio kėbulo padidinti atspindys vairuoti naktį ir padaryti važinėti saugiau.

3. Prie kūno, gali ne tik atspindi poveikį, tačiau taip pat apdaila kūno, įdėti į striukė automobilį.

4. Vandeniui efektas yra geras, tai gali atsispindėti lietingą dienų, ir tai nėra lengva patekti.Jis gali priglunda prie kūno, ilgą laiką ir turi poveikį purvo.

5. Įklijavimas yra lengva, galite pasirinkti įvairius ilgius, atsižvelgiant į skirtingus dalykus ir kontrolės ilgio šviesą atspindinčios juostelės sau, o ne dėl išsekimo.

Spalva: Balta Balta-Geltona

Produkto Pavadinimas:šviesą Atspindintys Lipdukai Motoroleris

Medžiaga:PVC

Tinka:Nainbo MAX G30

Pakuotės Turinys:

1 * Rinkinys šviesą Atspindintys Lipdukai Motoroleris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Patogiamgyvenimui.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Patogiamgyvenimui.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Modelio Numeris Šviesą atspindintys Lipdukai Motoroleris
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa None

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai